Buna. Codul de procedura civila se estimeaza ca va intra in vigoare la 1.01.2012, asa se doreste. Succes tuturor si ignorati-i pe cei care se dau pe aici eroi. Iar cei care au luat deja examenul si sant auditori, sa aiba graja, ca pana la definitivat mai este mult, asa ca nu este cazul sa se dea mari pe aici!!
e atata liniste pe forum acum inainte de rezultate, ca niciodata...si vorba lui counter..nu a auzit nimeni nimic din surse sigure sau mai putin sigure?
ai dreptate, chiriile sant destul de mari, doar sa inchiriezi impreuna cu alte persoane iesi un pic mai ieftin! apropo, stie cineva, cat exact e bursa acum? ca a fost in vara redusa cu 25 %, acum iar a fost marita cu 15 % de la 1 ianurie...?
Eu pe site Inm am vazut ca ei au 131 locuir de cazare..din ce am numarat eu..max 40 din cei admisi in vara s-au cazat in camin...acum ma gandesc, nu stiu daca si cei din anul 2 stau in camine, pentru ca altfel nu imi explic ca mai sant doar 15 locuri de cazare..eu sper din tot sufletul sa fie mai multe!(asta in ipoteza in care as fi printre cei admisi):)