avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters134651

Activitate ContSters134651

Discuție STATISTICA
Am fost informati ca firma a fost aleasa sa transmita lunar formularul statistic IND TS .Precizez ca am transmis si in anul 2010 acest formular pt. aceeasi firma.Sunt obligata sa-l transmit ?Dupa ce criterii am fost selectati ?
Răspuns la discuția sechestru judiciar
Exista o hotarare judecatoreasca privind sechestrul judiciar si o hotarare prin care arat ca nu a intervenit rezolutiunea contractului ( inainte de apropierea termenului de finalizare apartament mi-a trimis o adresa prin care ma instiinta ca am pierdut dreptul de proprietate asupra ap.deoarece nu am platit la timp ratele), am platit si o suma mare de bani pt.instituirea sechestrului.La masa credala sunt inscrisa.Contract de vz-cump.nu s-a incheiat, doar antecontract.Eu m-am dus la notar la data cand trebuia sa semnam contractul de vz-cump.Nu s-a prezentat , evident trebuia sa finalizeze proiectul, ceea ce era departe de finalizare. Stiam ca impotriva debitorului nu mai pot deschide nicio actiune , fiind deja in insolventa.Ratele ap.au fost platite in anii 2008-2009 iar insolventa a fost declarata in 2010.sechestrul a fost instituit imediat , in 2009, la primirea adresei de pierdere a dreptului de proprietate.Cele 2 procese au durat foarte mult, avocatii m-au costat foarte mult, iar instanta nu mi-a dat castig de cauza in privinta cheltuielilor de judecata.Sper doar ca banca sa ma bage in seama la vz. ansamblului imobiliar deoarece creditul a fost luat tot de la ei, credit de nevoi personale, nu ipotecar, iar din partea bancii am acceptul de cumparare la data incheierii antecontractului.
Răspuns la discuția sechestru judiciar
Buna ziua,
Cei 10% reprezinta o suma destul de mare iar apartamentul nu este finalizat,pt cei 10% ar trebui sa deschid un alt proces pt. intarzierea termenului de predare si al respectarii finisajelor interioare ? procesele cu sechestrul si cu rezolutiunea contractului au durat 2 ani !!!!!!!

Am obtinut in instanta sechestru judiciar asupra unui imobil din al carui pret am achitat 90%.Nu s-a incheiat contr. de v-c pt. ca dezvoltatorul nu s-a prezentat la notar( am si adresa notarului ca nu s-a prezentat la data semnarii contr.).Intre timp dezvoltatorul a intrat in insolventa iar banca de la care a contractat creditul ii cere falimentul.Ansamblul a fost scos la vz.tot, inclusiv ap. meu.Nu se tine cont ca are inscris in cartea funciara sechestrul ?