Am fost informati ca firma a fost aleasa sa transmita lunar formularul statistic IND TS .Precizez ca am transmis si in anul 2010 acest formular pt. aceeasi firma.Sunt obligata sa-l transmit ?Dupa ce criterii am fost selectati ?
Exista o hotarare judecatoreasca privind sechestrul judiciar si o hotarare prin care arat ca nu a intervenit rezolutiunea contractului ( inainte de apropierea termenului de finalizare apartament mi-a trimis o adresa prin care ma instiinta ca am pierdut dreptul de proprietate asupra ap.deoarece nu am platit la timp ratele), am platit si o suma mare de bani pt.instituirea sechestrului.La masa credala sunt inscrisa.Contract de vz-cump.nu s-a incheiat, doar antecontract.Eu m-am dus la notar la data cand trebuia sa semnam contractul de vz-cump.Nu s-a prezentat , evident trebuia sa finalizeze proiectul, ceea ce era departe de finalizare. Stiam ca impotriva debitorului nu mai pot deschide nicio actiune , fiind deja in insolventa.Ratele ap.au fost platite in anii 2008-2009 iar insolventa a fost declarata in 2010.sechestrul a fost instituit imediat , in 2009, la primirea adresei de pierdere a dreptului de proprietate.Cele 2 procese au durat foarte mult, avocatii m-au costat foarte mult, iar instanta nu mi-a dat castig de cauza in privinta cheltuielilor de judecata.Sper doar ca banca sa ma bage in seama la vz. ansamblului imobiliar deoarece creditul a fost luat tot de la ei, credit de nevoi personale, nu ipotecar, iar din partea bancii am acceptul de cumparare la data incheierii antecontractului.
Buna ziua,
Cei 10% reprezinta o suma destul de mare iar apartamentul nu este finalizat,pt cei 10% ar trebui sa deschid un alt proces pt. intarzierea termenului de predare si al respectarii finisajelor interioare ? procesele cu sechestrul si cu rezolutiunea contractului au durat 2 ani !!!!!!!
Am obtinut in instanta sechestru judiciar asupra unui imobil din al carui pret am achitat 90%.Nu s-a incheiat contr. de v-c pt. ca dezvoltatorul nu s-a prezentat la notar( am si adresa notarului ca nu s-a prezentat la data semnarii contr.).Intre timp dezvoltatorul a intrat in insolventa iar banca de la care a contractat creditul ii cere falimentul.Ansamblul a fost scos la vz.tot, inclusiv ap. meu.Nu se tine cont ca are inscris in cartea funciara sechestrul ?