avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general STATISTICA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

STATISTICA

Am fost informati ca firma a fost aleasa sa transmita lunar formularul statistic IND TS .Precizez ca am transmis si in anul 2010 acest formular pt. aceeasi firma.Sunt obligata sa-l transmit ?Dupa ce criterii am fost selectati ?
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 12:46, 24 Februarie 2012
Criteriile sunt ale celor de la statistica. Daca nu le transmiteti ei au dreptul sa va dea amenzi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere date statistice mariona2000 mariona2000 O firma poate fi selectata 10 ani la rand pentru transmitetea datelor catre statistica? (vezi toată discuția)
Date solicitate de institutul national de statistica atilanyulas atilanyulas Buna ziua! Sunt administrator la un SC cu cifra mica de afaceri, am fost contactat de catre Institutul de Statistica Deva si informat ca sunt obligat sa le ... (vezi toată discuția)
Semnatura digitala persoana fizica RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Ce trebuie sa fac pt. Ad. Fin. ca sa fiu in regula . Vreau un raspuns urgen. Am mai transmis odata dar nu am primit nici un raspuns. Va multumesc mult daca imi ... (vezi toată discuția)