avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Transmitere date statistice
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Transmitere date statistice

O firma poate fi selectata 10 ani la rand pentru transmitetea datelor catre statistica?
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2019
mariona2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 04:16, 17 Mai 2019
Daca este vorba de date statistice, acestea se transmit obligatoriu (in conditiile legii aferente sectorului de activitate), nu este nevoie de selectare.
Banuiesc ca este vorba de o contactare 10 ani la rand pentru ca nu ati transmis la timp datele respective in niciunul din cei 10 ani.
Dimpotriva, de fiecare data datele au fost transmise la timp.
Nu există vreo limită în acest sens, și cred că odată introdusă într-un eșantion o firmă rămâne acolo cât timp îndeplinește criteriile după care a fost selectată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statistica ContSters134651 ContSters134651 Am fost informati ca firma a fost aleasa sa transmita lunar formularul statistic IND TS .Precizez ca am transmis si in anul 2010 acest formular pt. aceeasi ... (vezi toată discuția)
Semnatura digitala persoana fizica RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Ce trebuie sa fac pt. Ad. Fin. ca sa fiu in regula . Vreau un raspuns urgen. Am mai transmis odata dar nu am primit nici un raspuns. Va multumesc mult daca imi ... (vezi toată discuția)
Index enel citit gresit mara_sa mara_sa Buna seara! In cazul in care a fost trimis un index enel gresit ce se poate face? Cum se poate remedia aceasta problema? Diferenta este destul de mare (2cifre ... (vezi toată discuția)