avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate Ionut N.

Activitate Ionut N.

De la CSA am primit acelasi raspuns ca si de la firma de asigurari (piesele din PVS nu provin din accident). Cum procedeaza CSA la investigarea unui dosar citat intr-o reclamatie: colaboreaza cu un inspector "profesionist'', inspectorul acesta investigheaza cazul si constata, cine este acest inspector ... unul platit de firma de asigurari (acesta a fost raspunsul unui angajat CSA la intrebarea mea in legatura cu procedura de verificare). Asa ca Nu va bazati pe CSA. Sunt satul de mizeriile din acest sistem, asa ca datorita faptului ca este o suma mica si nu se merita judecata, voi renunta. Ca si sfat reparati masina fara retineri la bani si datii in judecata, parlitii pe jigodii cat puteti de mult pentru ca altfel exista riscul sa patiti ca mine (asta era si un sfat primit de la un experimentat, dar prea tarziu).
Multumesc tuturor pentru ajutor
Ionut N.
Nici un raspuns in scris din partea lor (nu stiu daca este prea devreme sa spun asta, poate ar mai trebui sa astept). Nici pentru pozele trimise prin mail nu am primit confirmarea ca le-au primit, confirmare pe care am cerut-o. As vrea sa imi spuneti daca este vreo lege care sa ii oblige sa imi furnizeze informatiile cerute si daca suma pe care mi-au aprobat-o initial (aprobare confirmata doar verbal) o pot ridica fara sa se interpreteze ca accept oferta lor si sa se inchida dosarul (prima oferta este de 2845 Ron si costul total este de 4310 Ron).
Multumesc
Am depus cererea cu nr de intrare, am vorbit cu un sef de acolo si se pare ca motivul pentru care inca mai am dosarul nesolutionat este ca pozele pieselor schimbate in plus fata de constatarea lor exterioara din prima zi (piese care apar in PVS adus de mine de la servis) sunt neconcludente. Aceste poze au fost facute dupa ce au fost schimbate (le-am adus eu la ei ca ei nu s-au deplasat sa le fotografieze). In fine, ultimul propunere a fost sa mai fac eu odata poze la piese, sa le aduc la ei si vor incerca sa imi dea bani repede.
Exista un formular tip de asa cerere, in ideea de a fi cat mai profesional facuta.
Salutare tuturor
Problema mea nu este nici acum rezolvata
Am luat nota de constatare, am fos in service (unul ales de mine), mi-au facut constatarea tehnica in urma careia am depus procesul verbal de constatare suplimentara (19.04.2010). Toate aste pentru ca firma de asigurari imi oferise o suma care nu acoperea nici defectele exterioare. Am asteptat si nimic fapt pentru care am decis sa imi repar masina in regim propriu dupa care am depus factura de la service + chitante aferente pieselor cumparate de mine (cateva) + factura tractare (21.05.2010). Si iar am asteptat in zadar. Pe 5.07.2010 am facut reclamatie la CSA si ma tot chinui sa dau de firma de asigurari la telefon sa ii intreb de vreun raspun. De cate ori am fost la sediul lor mi se promitea ca intr-o saptamana am un raspuns. Ce ma sfatuiti sa fac in continuare.
Cu multumiri
Ionut N.
Multumesc
Asa voi face, luni merg sa ii cer nota de constatare. Numarul de dosar il am, daca o fi adevarat (la stilul cum lucreaza ...)
Buna ziua,
Ma numesc Nistorac Ionut si pe data de 8.03.2010 am fost inplicat intr-un accident rutier. Descrierea accidentului: pe Bulevardul Ghencea am fost lovit din sens opus de un lt autoturism marca Dacia (autoturismul a intrat pe sensul meu), in urma impactului autoturismul a ricosat in alta masina, Opel. Am mers la politie si am primit: copie de pe procesul verbal, copie de pe asigurarea vinovatului si autorizatia de reparatie. Ajung la societatea de asigurari, completez toate formularele cerute de ei si im spun ca trebuie sa vina si vinovatul cu poze si sa dea o declaratie. Il chem pe vinovat (asigurat) completeaza formularul cu declaratia lui (formular identic cu cel de la politie) mentionand ca el este vinovatul. Aduc masina mea (nedeplasabila) la biroul de constatari pentru poze, se fac poze la masina mea si apoi se finalizeaza dosarul impreuna cu pozele de la masina vinovatului. Ma intreaba "Sunteti cu politia sau pe cala amiabila", ii raspund "cu politia" apoi rupe un formular din dosar (cred ca delaratia vinovatului fiind ultimul document atasat). Imi spune ca voi fi contactat in 3 saptamani. Eu intreb daca imi dau si mie un numar de dosar si un telefon pentru situatia in care nu ma suna nimeni (deja citisem toate forumurile pline de povesti cu neplata si intarzierea Carpatica), primesc aceste informatii cu jumatate de gura si gata. As vrea sa ma ajutati cu ceva sfaturi in legatura cu ce va urma pentru ca nu vad un viitor favorabil mie si sa fiu pregatit pentru cazuri exceptionale (judecata). Sa astept cele 3 saptamani sau sa incep presingul dupa 15zile.
Multumesc anticipat
Nistorac Ionut
p.s. imi cer scuze deoarece am postat si in alt forum din greseala