Buna ziua,
Copilul meu a scos afara cățelul, un bichon maltez, acesta din urmă fiind atacat de un câine de luptă care era legat de carligul de remorcare a masinii, fără botniță, rupand lesă.Va rog sa ma sfătuiți cum sa procedez tinand cont ca am ajuns cu catelul la veterinar, pentru ca leziunile au fost destul de profunde, iar proprietarul cățelului refuză să imi plateasca tratamentul si consultatia.
Nu am facut actele pe masina cu fostul proprietar , lui ia venit o amenda acasa , nu am reusit s-oplatesc cand a vrut el, mi-a facut reclamatie la politie si m-iau luat placutele masinii, certificatul cat si cartea masinii. Atata timp cat masina e inscrisa la primarie pe numele meu si eu am act de vanzare cumparare cu fostul proprietar, imi poate lua cartea masinii?Ce bun mai detin eu, fiarele ... nu imi trebuie si cartea masinii ca sa imi pot face actele, sau trebuie sa ma rog de el sa imi de-a cartea masinii. Cineva mi-a zis ca, cartea trebuia sa nu o ia politistul, doar placutele si certificatul.Sfatuitima ce sa fac, la judecata nu prea vreau sa.ajung ca nu ma ajuta cu nimic.Fostul proprietar o are scoasa de la taxe si impozite doar ca e pe numele lui la politie.