avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neperfectionare acte vanzare cumparare cu fostul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neperfectionare acte vanzare cumparare cu fostul proprietar

Nu am facut actele pe masina cu fostul proprietar , lui ia venit o amenda acasa , nu am reusit s-oplatesc cand a vrut el, mi-a facut reclamatie la politie si m-iau luat placutele masinii, certificatul cat si cartea masinii. Atata timp cat masina e inscrisa la primarie pe numele meu si eu am act de vanzare cumparare cu fostul proprietar, imi poate lua cartea masinii?Ce bun mai detin eu, fiarele ... nu imi trebuie si cartea masinii ca sa imi pot face actele, sau trebuie sa ma rog de el sa imi de-a cartea masinii. Cineva mi-a zis ca, cartea trebuia sa nu o ia politistul, doar placutele si certificatul.Sfatuitima ce sa fac, la judecata nu prea vreau sa.ajung ca nu ma ajuta cu nimic.Fostul proprietar o are scoasa de la taxe si impozite doar ca e pe numele lui la politie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iulie 2011
diax, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:42, 2 Iulie 2011
Conveniti cu fostul proprietar si procedati la radierea masinii de pe numele sau ... de altfel, nefiind radiata de pe numele vechiului proprietar nu inteleg cum poate sa figureze la impozite pe numele dumneavoastra. Daca nu exista certificat de radiere fostul proprietar cum a radiat-o din rol?
E posibil sa fie nevoie sa achitati impozitul pentru fostul proprietar pentru a primi viza de radiere.
Daca fostul proprietar a "scos" masina de la plata impozitului, inseamna ca masina a fost radiata de pe numele fostului proprietar.
Pentru a circula cu masina, trebuie sa o inscrieti in circulatie pe numele dv., situatie in care trebuie sa mergeti cu contractul la politie.
Nu inteleg cum masina a fost radiata de pe numele fostului proprietar numai la impozite, nu si la politie! Si, cum ati inregistrat-o dv. la Fisc pe numele dv. daca nu ati inscris-o in circulatie pe numele dv. Functionarii astia...;)
daca nu reusiti sa va intelegeti amiabil doar prin instanta de judecata puteti rezolva aceasta problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare autoturism raulTM raulTM Buna ziua si LA MULTI ANI! Acum 3 luni am cumparat o masina cu contract de vanzare-cumparare si m-am inteles cu fostul proprietar sa ramana masina pe el,sa ... (vezi toată discuția)
Obligatie radiere masina si transfer drept de proprietate ionita_elena_catalina ionita_elena_catalina Acum 2 ani am vandut o masina si cel care a cumparat-o nu si-a mai indeplinit obligatiile. Am acum in mana o Hot. Jud. definitiva investita cu titlu executoriu ... (vezi toată discuția)