avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Obligatie radiere masina si transfer drept de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Obligatie radiere masina si transfer drept de proprietate

Acum 2 ani am vandut o masina si cel care a cumparat-o nu si-a mai indeplinit obligatiile. Am acum in mana o Hot. Jud. definitiva investita cu titlu executoriu care spune ca este obligat sa-mi restituie 200 RON impozit si sa incheie actele pentru radierea masinii. Nu ma intereseaza neaparat banii. Vreau sa stiu daca un executor poate sa il oblige cumva sa radieze masina. De la politie mi-au spus ca hotararea pentru ei nu are nicio valoare si ca oricum nu voi putea rezolva nimic.
actiunea trebuia sa o faci direct sa tina loc de contract de vanzare cumparare si cu ea radiai tu masina.
Am si variante neortodoxe pt masini vandute si neradiate :)
pe dvs va intereseaza radierea de la financiar, nu sa radiati din circulatie. in baza hotararii, mergeti si radiati vehiculului de la administratia financiara
cea mai simpla. Ca tot esti proprietar pe acte. Mergi si ia nr de inmatriculare de pe ea. Sa vedem ce face omul caruia i-ai vandut masina. Nu se poate duce la politie -> cine este el sa reclame, nu are niciun drept :)
În cele mai multe dintre primării nu se scoate vehiculul din evidenţa fiscală fără certificatul de radiere, am caz concret în care sa refuzat categoric radierea fără certificatul de radiere emis de către Organele în drept.
avobalint a scris:

În cele mai multe dintre primării nu se scoate vehiculul din evidenţa fiscală fără certificatul de radiere, am caz concret în care sa refuzat categoric radierea fără certificatul de radiere emis de către Organele în drept.


asta e valabil cand se radiaza definitiv.
aici il radiaza fostul proprietar si i-l trece pe rolul celuilalt

Alte discuții în legătură

Radiere auto STANCIU FLORIAN STANCIU FLORIAN In urma cu 4ani am vindut o masina marca Dacia fara nici un act ,urmand sa facem actele la inceputul anului viitor ,masina avind toate taxele la zi.Se poate ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autovehicul vandut avand in vedere ca mi s-au comunicat mai multe procese verbale de contraventie? Vasilica80 Vasilica80 Buna ziua Am avut un autovehicul pe care l-am vândut in 2010 urmând toate procedurile legale: contract de vânzare-cumpărare, radiat de la taxe si ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto dny23456 dny23456 Buna ziua, am vandut recent masina la fier vechi, as dori sa stiu ce trebuie sa fc si ce acte imi trebuie pt a o radia de la politie. Detin placutele de ... (vezi toată discuția)