avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere auto

In urma cu 4ani am vindut o masina marca Dacia fara nici un act ,urmand sa facem actele la inceputul anului viitor ,masina avind toate taxele la zi.Se poate radia masina numai cu cartea de identitate a masinii?. Mentionez ca numai stiu nimic de existeta masinii ,acesta vinzindu-se la mai multe persoane.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:47, 5 Septembrie 2010
Nu se poate radia numai cu cartea de identitate a auot.
Aveti nevoie de urmatoarele acte:

- Cerere tip
- Cartea de identitate a vehiculului in care este inscris fostul proprietar
- Fisa de inmatriculare cu viza circumscriptiei financiare pentru fostul proprietar si semnaturile fostului si actualului proprietar
- Documentul de identitate al solicitantului (original si copie)
- Certificatul de inmatriculare semnat de fostul proprietar
- Placile cu numere de inmatriculare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2010
Darie Tudor, utilizator
daca va intereseaza radierea fiscala, o puteti obtine daca aveti urmat acte

1. Document din care sa rezulte înstrainarea vehiculului :
contract de vânzare-cumparare, factura, document
notarial (act de donatie, certificat de mostenitor, s.a.),
hotarâre judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila -
original si copie;
2. Cartea de identitate a mijlocului de transport - original si
copie;
3. Act de identitate vânzator - original si copie ;
4. Fisa de înmatriculare a mijlocului de transport;
5. Cerere certificat de atestare fiscala (se obtine de la sectia financiara)

il puteti chema pe cumparator in judecata daca macar stiti cui i-ati vandut-o si daca aveti o dovada in acest sens

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculari auto si radieri eugen buleandra eugen buleandra am cumparat o masina din targ,masina fiind vanduta de un intermediar,cand am contactat adevaratul proprietar pentru a face actele masinii,acesta mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Unde si cum se poate rezolva situația unei mașini vândute fără finalizarea procedurii? Mgsgeorge Mgsgeorge Va salut cu deosebit respect , va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei situații create in urma abuzului de încredere cu buna știință si direct ... (vezi toată discuția)
Obligatie radiere masina si transfer drept de proprietate ionita_elena_catalina ionita_elena_catalina Acum 2 ani am vandut o masina si cel care a cumparat-o nu si-a mai indeplinit obligatiile. Am acum in mana o Hot. Jud. definitiva investita cu titlu executoriu ... (vezi toată discuția)