Buna ziua si LA MULTI ANI!
Acum 3 luni am cumparat o masina cu contract de vanzare-cumparare si m-am inteles cu fostul proprietar sa ramana masina pe el,sa nu o inmatriculez pe mine timp de cateva luni.Acum vreau sa vand masina si vreau sa stiu daca trebuie reinnoit contractul vechi sau pot face direct contract cu cumparatorul nou.MULTUMESC
corect ar fi s-o vanda direct cel ce figureaza pe cartea masinii, sau dvs cu procura de la proprietar.
mai ales ca nu e radiata de la financiar si numai proprietarul sau imputernicitul poate s-o radieze de la fisc
DOAMNA,CUM SA O VANDA DIN NOU FOSTUL PROPRIETAR CAND EU AM CONTRACT DE VANZARE-CUMPARARE PE MASINA INTRE EL SI MINE?CHIAR NU INTELEG.....POATE SA MA LAMUREASCA CINEVA?
Ca sa puteti vinde masina va trebuie o procura de la proprietarul de drept ca sa puteti sa incasati banii si in acelasi timp sa puteti radia masina din partida fiscala a celui care v-a vandut-o.
Auto
maier
buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
Radiere masini
Hamarsold1234
Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)