avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale ACT VANVARE_CUMPARARE AUTO
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

ACT VANVARE_CUMPARARE AUTO

Va Salut!Va rog o lamurire :am cumpatat o masina din orasul in care locuiesc am facut act vanz- cump cu proprietarul si ne-am inteles sa nu o inmatriculez pe numele meu ....acum vreau sa vand masina in alt judet cum sa procedez(sa fac fisa si sa ma duc la fiscal ca dupa aceea sa mai fac o fisa pe numele cumpr nou) sau cum? Mii de multumiri!:)
Cel mai recent răspuns: TIBERIU K , utilizator 22:44, 17 Octombrie 2012
TIBERIU K a scris:


ne-am inteles sa nu o inmatriculez pe numele meu ....
sa fac fisa si sa ma duc la fiscal ca dupa aceea sa mai fac o fisa pe numele cumpr nou


Daca vehiculul nu este pe rolul dvs fiscal nu aveti posibilitatea dvs "sa faceti fisa sa va duceti la fiscal."..
Ca sa puteti obtine dvs certificatul fiscal este obligatoriu ca vehiculul sa figureze in pe rolul dvs fiscal
corect ce spuneti.... deci fisa fiscala am s-o fac cu primul vanzator si cu cumparatorul meu ...asa este corect? multumiri
Fisa fiscala initial o incheiati intre vanzator si dvs si ulterior intre dvs si cumparator
Daca cel care va vandut masina, deja a radiat masina de la impozite de pe numele lui, nu veti putea sa faceti contractul de vanz-cump intre acesta si cel caruia vreti sa vindeti dvs. Cel care cumpara nu va accepta sa faca contractul cu data de 2008, ci cum este normal cu o data curenta, iar in certificatul fiscal va aparea radiata de la vanzator in 2008. Imposibil sa nu se sesizeze vreun functionar si sa anunte compartimentul juridic, multi au crezut ca fenteaza impozitul si au avut probleme. Masina nu ati inmatriculat-o pe numele dvs, dar la impozite si taxe ati declarat-o?
masina nu a fost radiata,este cu impozitul la zi,dc sa inmariculez masina pe numele meu impozitul eu il platesc care este neajunsul problemei?Multumesc!!(dam sfaturi doar asa sa ne aflam in traba sau...ce)

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto mikii09 mikii09 am cumparat de curind o autoutilitara pe talon este trecut un nume iar eu am contractul de vinzare-cumparare cu cel de al doilea cumparator.am si certificatul ... (vezi toată discuția)
Actiune pentru radierea unui autoturism nicoleta74 nicoleta74 Buna seara! Am o problema pe care, in acest moment, nu vad cum sa o rezolv. Concret, am vandut in luna mai 2008 un autoturism, am incheiat contract de v-c si ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina in alt judet j_add j_add Buna ziua! Vreau sa vand masina inmatriculata in jud. X. Cumparatorul e din judetul Y. Cum pot face ca dupa vanzare, cumparatorul sa poata pleca in aceeasi ... (vezi toată discuția)