avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare auto

am cumparat de curind o autoutilitara pe talon este trecut un nume iar eu am contractul de vinzare-cumparare cu cel de al doilea cumparator.am si certificatul fiscal de la cel de al doilea vinzator care este expirat precum si viza de la finante pusa pe o fisa care este intre vinzator si alta persoana care ulterior a renuntat la cumpararea masini.sfatuitima ce pot face
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 20:31, 1 Decembrie 2012
Incalcita situatie, dar se poate rezolva. Deci fisa de inmatriculare intre cel de al doilea cumparator si cel care sa razgandit, o rupeti pt ca nu are nici o valabilitate si legatura cu dvs, plus ca tinand-o mai dati idei unor functionari sa il inscrie si pe cel care sa razgandit.

Chiar daca pe talon este alta persoana decat cel de al doilea cumparator, pe dvs nu va afecteaza decat in politie, pt ca este posibil , repet este posibil, sa aveti nevoie de contractul lor de vanz-cump si certificatul fiscal. Dvs ca sa inscrieti masina la impozite si taxe, trebuie sa aveti contractul de vanz-cump cu cel de al doilea cumparator, certificat fiscal in termen si la un birou de copiat acte faceti fisa de inmatriculare intre dvs si cel de al doilea, o vizeaza respectivul la el la impozite si taxe cand ridica certificatul fiscal. El poate solicita oricand alt certificat fiscal, atata timp cat aceea tranzactie nu sa efectuat intre el si cel amintit de dvs ca sa razgandit.

Daca nu sunteti lamurit, reveniti cu intrebari.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Decembrie 2012
gmancila, utilizator
cel care mia vinduto nu mai este in tara si as vrea sa stiu daca cu contractul de vinzare cumparare pot sa o inmatriculez in bulgaria
Deci eu v-am spus cum se procedeaza in Romania, pt Bulgaria intrebati la ei, corect?

Dar am impresia ca nu stiti ca dupa 90 zile veti fi obligat sa o inscrieti in tara? Sau va mutati in Bulgaria? Deci deja este data lege care prevede ca pe teritoriul Romaniei sa nu se mai circule cu auto inmatriculate in alte tari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune mikii09 mikii09 am cumparat zilele trecute o masina din buzau iar de la o persoana de pe net. dupa ce am ajuns acasa si am verificat mai bine actele am constatat ca cel care ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal djbairam djbairam salut. am cumparat o masina din satu mare un ford focus din 2006 1.6 diesel.masina a fost cumparata din franta de catre un roman,de la el am luato eu. nu a ... (vezi toată discuția)
Act vanvare_cumparare auto TIBERIU K TIBERIU K Va Salut!Va rog o lamurire :am cumpatat o masina din orasul in care locuiesc am facut act vanz- cump cu proprietarul si ne-am inteles sa nu o inmatriculez pe ... (vezi toată discuția)