avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

certificat fiscal

salut.
am cumparat o masina din satu mare un ford focus din 2006 1.6 diesel.masina a fost cumparata din franta de catre un roman,de la el am luato eu.
nu a avut numere rosii,mie la suceava mi-a zis ca imi trebuie certificat fiscal ca sa o inmatriculez.asta de la satu mare mia dat certificat fiscal precum el nu are datorii la bugetu local.ce pot face in situatia asta
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 17:17, 8 Septembrie 2012
Acum dvs, mergeti la Impozite si taxe unde trebuie sa declarati masina, contract de vanzare cumparare, certificatul fiscal, cartea de inmatriculare si fisa de inmatriculare, in copie. Dupa ce declarati masina, veti primii viza pe fisa de inmatriculare In original, cu care mergeti la politie sa o inscrieti. Mergeti la un birou de copiat acte sa va ajute sa intocmiti dosarul pt politie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Septembrie 2012
gmancila, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto mikii09 mikii09 am cumparat de curind o autoutilitara pe talon este trecut un nume iar eu am contractul de vinzare-cumparare cu cel de al doilea cumparator.am si certificatul ... (vezi toată discuția)
Dilema- incurcatura in actele masinii Ghost Ghost Salut .AM si eu o problema ... am cumaparat o masina de la cnv si am o problema cu actele va povestesc si imi ziceti ce tre s fac .....deci am luat masina ( ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare... christty31 christty31 Salut! Care sint etapele si in ce ordine pentru inmatricularea unei masini cumparate cu factura de la o firma? Am gasit asa multe variante pe net ca nu mai ... (vezi toată discuția)