avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... DILEMA- incurcatura in actele masinii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

DILEMA- incurcatura in actele masinii

Salut .AM si eu o problema ... am cumaparat o masina de la cnv si am o problema cu actele va povestesc si imi ziceti ce tre s fac .....deci am luat masina ( am la ea Certificat de inmatriculare si CIV ) deci de la cine am luato nu era pe numele lui ....si a zis k a luato la schimb .... si eu mam dus la proprietar din carte ..s fac actele si avea contract de vanzare cumparare cu altu pt a o inmatricula..iar respectivu nu a continuat actele de trecere pe numele lui ....si masina momentan e scoasa din financiar .....eu ce tre sa fac acum .... ma puteti ajuta pls.....k eu am facut un contract de vanzare cumparare cu proprietaru din carte .....dar nu stiu dak e bun ..si el mia zis k are fisa cum a radiato din financiar .....cum as putea proceda so trec pe numele meu si so bag napoi in financiar ..si cam cat ma costa toata operatiunea ..va rog ajutatima k mie frik sa stau cu masina in fata blocului ...:((....de teama sa nu intru in vreo belea cu politia :((....pls help ...#-o:(
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2010
Ghost, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:54, 13 Februarie 2010
Pentru inregistrarea la autoritatea fiscala
1-copie factura/contract vanzare-cumparare
2-copie certificat atestare fiscala eliberat in vederea intocmirii actelor de transfer drept de proprietate
3-copie CI/BI
Valoarea de plata este conditionata de mai multi factori ,pe care dvs nu i-ati mentionat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto tzytzy tzytzy salut,am si eu o problema...am cumparat un matiz de la un nene din bucuresti si am probleme cu actele.masina este inmatriculata pe o firma,firma a vanduto unui ... (vezi toată discuția)
Imatricularea unui autoturism andreixy82 andreixy82 am cumparat o masine si nu pot sa optin certificat fiscal, ce pot face ca so inmatriculez pe numle meu ?/persoana de la care am cumparat masina nu era ... (vezi toată discuția)
Probleme cu inmatricularea unei masini tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Acum 3 luni am cumparat o masina, am facut o factura de vanzare cumparare cu fostul propietar ( modelul clasic de factura rosu, ... (vezi toată discuția)