avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto

salut,am si eu o problema...am cumparat un matiz de la un nene din bucuresti si am probleme cu actele.masina este inmatriculata pe o firma,firma a vanduto unui domn,acesta nu a trecuto pe numele lui si cred ca nici la primarie...dupa cateva luni a vanduto unui alt domn care la fel nu a facut nici un act pe numele lui. bun acum a ajuns la mine si eu am de gand sa o trec pe numele meu,dar am probleme deoarece eu am toate actele(cred):cartea masinii,contract v-c intre mine si ultimul domn,actul fiscal scos de firma cand a vanduto in 2009,dar mai putin fisa de inmatriculare pt ca nu mai dau de vanzator...

Problema ar fi urmatorea:ce pot face sa o inscriu la primarie daca ea nu figureaza nicaieri(ce acte trebuiesc),si cu ce acte sa merg la inmatriculare daca nu pot face rost de un act fiscal care sa aiba o data de valabilitate buna,sau de stampila de pe fisa de inmatriculare?

Daca aveti alte ideei va rog ajutatima!!! :((
Cel mai recent răspuns: tzytzy , utilizator 11:22, 4 Aprilie 2011
Faceti o fisa de inmatriculare intre dvs. si proprietarul de drept care o are inscrisa la financiar, solicitati certificat fiscal si stampila pe fisa de inmatriculare de la primaria unde isi are domicililul proprietarul din acte.Probabil contractul de vanz-cump. e facut intre proprietarul de drept si dvs. prin cel de la care ati cumparat autoturismul.
Aveti certificat fiscal al ultimului detinator?
Am un certificat fiscal de la firma de cand a vanduto prima data prin 2009...

si vb cu cei de la firma respectiva pt acte si miau spus ca ei au radiato cand au vanduto...deci nu mai figureaza la taxe si impozite pe nicaieri...ce imi trebuie acum sa o inscriu la primarie si sa o inmatriculez?multumesc!
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2011
tzytzy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înmatriculare fara cartea masinii Farcasel Farcasel Buna ziua. Am o problemă, am cumpărat o masina de la cineva din Constanța care nu a înscris masina pe numele lui,masina fiind înscrisă in prahova .acum ... (vezi toată discuția)
Am vandut autoturismul insa nu l-am radiat _nelutu_ _nelutu_ bun am vandut in 2005 o masina pe termen legal adica cu un contract de vazare cumparare in 3 exmplare eu marea geseala a mea a fost k nu am radiato si i-am ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto darcris900401 darcris900401 Buna ziua am si eu o problema . Acuma un an jumate am cumparat o masina si dupa 3 saptamani am vanduto fara contract,daram un martor care o fost cu mine cand ... (vezi toată discuția)