Buna ziua. Am o problemă, am cumpărat o masina de la cineva din Constanța care nu a înscris masina pe numele lui,masina fiind înscrisă in prahova .acum masina se afla in judetul iasi problema este ca proprietarul masinii cel din prahova care figurează in acte zice ca a vinduto acum 3 ani si ca a radiato din primarie. Cum as putea sa inscriu masina pe numele meu ?problema este ca cel ce mi-a vândut a pierdut cartea masinii .Am doar certificatul de înmatriculare.
CIV poate fi refacuta-dar este obligatorie pentru inregistrare la autoritatea fiscala si la SPR-evidenta auto
Cum ati incheiat documentul de achizitie bun mobil in situatia in care vanzatorul nu figureaza drept proprietarul acestuia,nu a prezentat nici certificat fiscal,nic fisa de radiere nici CIV?
Este procedura complexa care poate fi solutionata in instanta de judecata
Inmatriculare auto
tzytzy
salut,am si eu o problema...am cumparat un matiz de la un nene din bucuresti si am probleme cu actele.masina este inmatriculata pe o firma,firma a vanduto unui ... (vezi toată discuția)
Auto
Corina Maria
Daca am cumparat o masina, dar proprietarul a cumparat-o la randul lui de la un altul, si nu a inscris-o la primarie, pot face actele cu prima persoana? ... (vezi toată discuția)