avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înmatriculare fara cartea masinii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înmatriculare fara cartea masinii

Buna ziua. Am o problemă, am cumpărat o masina de la cineva din Constanța care nu a înscris masina pe numele lui,masina fiind înscrisă in prahova .acum masina se afla in judetul iasi problema este ca proprietarul masinii cel din prahova care figurează in acte zice ca a vinduto acum 3 ani si ca a radiato din primarie. Cum as putea sa inscriu masina pe numele meu ?problema este ca cel ce mi-a vândut a pierdut cartea masinii .Am doar certificatul de înmatriculare.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:03, 18 Iunie 2017
CIV poate fi refacuta-dar este obligatorie pentru inregistrare la autoritatea fiscala si la SPR-evidenta auto
Cum ati incheiat documentul de achizitie bun mobil in situatia in care vanzatorul nu figureaza drept proprietarul acestuia,nu a prezentat nici certificat fiscal,nic fisa de radiere nici CIV?
Este procedura complexa care poate fi solutionata in instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto tzytzy tzytzy salut,am si eu o problema...am cumparat un matiz de la un nene din bucuresti si am probleme cu actele.masina este inmatriculata pe o firma,firma a vanduto unui ... (vezi toată discuția)
Auto Corina Maria Corina Maria Daca am cumparat o masina, dar proprietarul a cumparat-o la randul lui de la un altul, si nu a inscris-o la primarie, pot face actele cu prima persoana? ... (vezi toată discuția)