avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am vandut autoturismul insa nu l-am radiat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am vandut autoturismul insa nu l-am radiat

bun am vandut in 2005 o masina pe termen legal adica cu un contract de vazare cumparare in 3 exmplare eu marea geseala a mea a fost k nu am radiato si i-am dat toate actele de la ea la noul proprietar si nici in ziua de azi nu a trecuto pe numele lui mai rau e ca si el a vanduto la alt cineva si nu mai stiu nimic de fosta masina nici nu stiu daca mai este in circulatie . mai rau este ca platesc toate taxele pe ea la primarie
Cel mai recent răspuns: Dumitru DASCÃLU , Avocat 10:43, 4 Martie 2012
puteti actiona pe cumparator in instanta pentru a-l obliga la radierea autoturismului
iar in caz de refuz sa fiti imputernicit de instanta sa faceti chiar dvoastra radierea de pe dvoastra si inscrierea pe cumparator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto tzytzy tzytzy salut,am si eu o problema...am cumparat un matiz de la un nene din bucuresti si am probleme cu actele.masina este inmatriculata pe o firma,firma a vanduto unui ... (vezi toată discuția)
In legatura cu un rca auto sebastian_ioan sebastian_ioan am avut un autoturism l-am vandut si avea rca valabil ... cum fac sa nu isi faca noul cumparator o polita noua tot pe numele meu avan in vedere ca masina nu a ... (vezi toată discuția)
Inregistrare auto Paul93u Paul93u Am cumparat un autovehicul si inca nu am reusit sa o trec pe numele meu dar cand era trecuta pe domnul de la care am cumparat masina eu am trecuto in Primarie ... (vezi toată discuția)