bun am vandut in 2005 o masina pe termen legal adica cu un contract de vazare cumparare in 3 exmplare eu marea geseala a mea a fost k nu am radiato si i-am dat toate actele de la ea la noul proprietar si nici in ziua de azi nu a trecuto pe numele lui mai rau e ca si el a vanduto la alt cineva si nu mai stiu nimic de fosta masina nici nu stiu daca mai este in circulatie . mai rau este ca platesc toate taxele pe ea la primarie
puteti actiona pe cumparator in instanta pentru a-l obliga la radierea autoturismului
iar in caz de refuz sa fiti imputernicit de instanta sa faceti chiar dvoastra radierea de pe dvoastra si inscrierea pe cumparator
Inmatriculare auto
tzytzy
salut,am si eu o problema...am cumparat un matiz de la un nene din bucuresti si am probleme cu actele.masina este inmatriculata pe o firma,firma a vanduto unui ... (vezi toată discuția)
Inregistrare auto
Paul93u
Am cumparat un autovehicul si inca nu am reusit sa o trec pe numele meu dar cand era trecuta pe domnul de la care am cumparat masina eu am trecuto in Primarie ... (vezi toată discuția)