avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inregistrare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inregistrare auto

Am cumparat un autovehicul si inca nu am reusit sa o trec pe numele meu dar cand era trecuta pe domnul de la care am cumparat masina eu am trecuto in Primarie la mine dupa care eu am vanduto si acuma nu ma lasa sa o scot din primarie ca pe actul de radiere e trecut fostul proprietar ce pot face in situatia asta
Ultima modificare: Vineri, 19 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Paul93u , utilizator 01:06, 20 Ianuarie 2018
Exista inscrisuri doveditoare ale refuzului sau doar verbal...
Doar verbal, si eu acuma platesc inpozit deci masina era trecuta pe domnul nu pe mine si am fost cu dovada act vanzare cumparare precum ca eu am vadut autovehiculul si tot nu a vrut sa o scoata ce pot face in situatia asta
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
Paul93u, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta - masina vanduta, pasi de urmat Janina100 Janina100 Buna ziua! Acum doua zile am primit o amenda pt rovinieta de la o masina pe care am vanduto in 2013.Tin sa precizez ca am oferit toate actele necesare pt ... (vezi toată discuția)
Am vandut autoturismul insa nu l-am radiat _nelutu_ _nelutu_ bun am vandut in 2005 o masina pe termen legal adica cu un contract de vazare cumparare in 3 exmplare eu marea geseala a mea a fost k nu am radiato si i-am ... (vezi toată discuția)
Domeniu auto mihaita77 mihaita77 am vandut un autoturism in 2007 persoana nu a trecut mas pe el amanand de la o zi la alta apoi a vanduto mai departe cel din urma a distrus apoi a duso la ... (vezi toată discuția)