avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... in legatura cu un rca auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

in legatura cu un rca auto

am avut un autoturism l-am vandut si avea rca valabil ... cum fac sa nu isi faca noul cumparator o polita noua tot pe numele meu avan in vedere ca masina nu a radiato inca de vreo 5 luni si cum as putea sa o radiez din circulatie de la politie
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 16:54, 17 Octombrie 2014
Intai notificati-l sa radieze masina si daca nu vrea atunci va trebui sa-l actionati in justitie.
Cu stima,
av.Mihaela Hornea
Cred ca interesul dv., cel putin pana se efectueaza radierea/reinmatricularea masinii, este ca individul sa aiba RCA valabil, pentru a nu va trezi cu amenzi pe numele dv. si/sau plati de daune #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina Valigeta Valigeta Am fost proprietara unui autoturism din 2010 pana in 2014. L-am vandut cu act de vanzare-cumparare. Taxa de prima inmatriculare am recuperat-o. Cel care a ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta, noul proprietar nu a intregistrat masina Emita Emita unde ma adresez ca sa pot radia masina, daca am vandut-o si noul proprietar nu vrea sa o inregistreze. M-am scos de la impozit, dar nu pot sa o radiez de la ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca radiere din circulatie care sunt pasii? cpirtica cpirtica Buna , am vandut recent un autoturism cu o valoare mica , cumparatorul refuza transcrierea acestuia pe motivul ca nu doreste sa plateasca timbrul de mediu care ... (vezi toată discuția)