avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Probleme cu inmatricularea unei masini
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Probleme cu inmatricularea unei masini

Buna ziua,

Acum 3 luni am cumparat o masina, am facut o factura de vanzare cumparare cu fostul propietar ( modelul clasic de factura rosu, verde si alb), mi-a dat talonul si cartea masinii si a ramas ca peste o saptamana sa ne intalnim sa imi dea fisa de la administratie, dupa ce o va radia de acolo. Problema mea este ca nu a mai venit iar cand l-am sunat acum 2 saptamani mi-a zis ca el nu se mai duce la administratie sa o radieze, mi-a inchis telefonul si si-a schimbat nr, si nu il mai pot gasi pt ca nu sta nici la adresa din talonul masini.
Eu sunt convins ca el a avut o copie dupa acte( cartea masini, talon) si a radiato de la administratie si nu mai vrea sa imi dea acel carton.
Ce pot sa fac in acesta situatie, in prezent masina mai este inmatriculata sau nu?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 21:55, 11 Februarie 2011
Sa inteleg ca fisa de inmatriculare a ramas la individ?
Mergeti la serviciul inmatrculari si cereti detalii si puteti verifica daca a fost scosa de pe rol la dm.tia financiara sectorul respectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme acte masina atomix60 atomix60 Buna ziua, am cumparat o masina de la \\\\"un prieten\\\\". Masina e inmatriculata in Germania. Am fost am scos numere rosii, iar cei de la politie mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)
Radiere vehicul tankolevente tankolevente Buna ziua se poate radia masina fara actele necesare,gen talon si certificat de inmatriculare?Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)