avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate platoncamelia

Activitate platoncamelia

Răspuns la discuția legal ???
Probele sunt scrise negru pe alb in contractul meu iar martori exista.
Discuție legal ???
Am fost angajata cu contract individual de munca pe perioada determinata de 24 (martie 2007-martie 2009) cu specificatia : pe perioada suspendarii contractului individual de munca al titularului de post (numele titularului),aflata in concediu pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani. Dupa aceasta ,datorita unor performante am incheiat un nou contract pe perioada nedeterminata.In martie 2010 mi s-a adus la cunostiinta ca voi fi disponibilizata prin desfiintarea postului firma fiind in insolventa.Am intrebat motivul concedierii mi s-a raspuns ma considera un angajat foarte bun dar am fost numita de angajator fiindca am avut contract pe perioada determinata .Am intrebat care este durata preavizului si am mentionat faptul ca mai am 10 zile din perioada de concediu de odihna din 2009.Mi s-a raspuns ca nu exista preaviz prin desfiintarea postului dar mi se propune un transfer la 60 km de resedinta fara alte avantaje.Am acceptat in disperare de cauza si la trei zile dupa aceasta m-am prezentat la locul unde s-a facut transferul.
Programul nu imi permite naveta si am facut eforturi foarte mari am apelat la cunostiinte ca sa pot ajunge la locunta mea sau am fost cazata de cunostiinte.In perioada imediat urmatoare am fost instiintata de faptul ca a fost reangajata alta persoana in locul meu datorita faptului ca angajatorul s-a razgandit si avea nevoie de personal.Persoana reangajata a venit din concediul de maternitate .Ea a fost angajata in aceasi perioada cu mine martie 2007 cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata a ramas insarcinata, a intrat in prenatal apoi a fost reangajata exact cand mi s-a propus transferul.In locul acestei angajate pe perioada concediului ei a fost angajate alta 2 persoane.
Sunt consternata de faptul ca am fost manipulata si mintita de sefa mea .
Am citit contractul meu primul pe perioada determinata si am descoperit un fals.
Faptul ca am fost angajata in locul unei persoane aflata in concediul pentru ingrijirea copilului dar aceasta angajata a lucrat tot timpul cu mine nu este casatorita si pot sa demonstrez ca nu a nascut nici un copil si nici nu a fost in concediu.
Cui sa ma adresez? Inspectoratului Teritorial de Munca?Unui cabinet de avocatura?Am sanse sa castig ?