avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate alexandrav

Activitate alexandrav

Discuție divort 2
sunt acceasi fata de la subiectul cu divotr...vreau sa va informez cu noutatile care sau produs in ultimele zile de cand v-am scris...daca pana acum cumnata mea a fost deacord cu divortul de fratele meu,acum nu mai este...spune ca nu se va prezenta la proces si nu-i va da divortul...asta pt ca fratele meu a fost sincer cu ea si ia spus ca in viata lui de mai bn de 1 an a aparut o alta persoana...fratele meu este impreuna cu cumnata de 10 ani,doar ca relatia lui cu cumnata numai merge devreo 2 - 3 ani...sau casatorit din obligatii.asa cum v-am spus si in "divort 1",cumnata e gravida in6 luni...fratele meu se va ocupa de pensia alimentara a copilului...lucru stabilit deja de comun acord de cei 2...cat de partaj nu se pune problema deoarece el nu are pretentia la nimic din ceea ce au facut impreuna...ii lasa ei tot...toti domnii si doamnele care miau raspuns in art anterior au sugerat ideea divortului dupa nastere.de ce acest lucru?crede-ti ca se vor impaca de dragul copilului?daca asta e sg motiv va asigur ca acest lucru nu se va intampla...as dorii sa stiu in aceste conditii cam de cate infatisari e nevoie pt a divorta si cam cat ar costa un avocat?noi suntem din judetul huedoara...si am hotarat deja ca in aceste conditii e necesar sa se ocupe avocatul de caz...doar ca ne-ar interesea bani si timpul deoarece familia noastra e stabilita in strainatate si vrem si no sa plecam...va multumim frumos...o zi buna sa aveti.
Discuție divort
fratele meu este casatorit de 1 an si putin.casnicia nu nu mai merge.vrea sa divorteze...ea spune ca este deacord cu divortul...dar ea mai este si gravida in luna a 6-a.el isi va recunoaste copilul si va plati o pensie alimentara...au cazut deacord si asupra acesui fapt...fratele meu nu pretinde nimic din bunurile de dupa casatorie...doar ca intrebarea nostra este cat de mult poate dura un astfel de divort si cat de mult ar costa.stiu ca nu se pot da date exacte dar cu aproximatie daca puteti sa ne ajutati...va multumim.o seara frumoasa in continuare.