daio73 a scris:
Faptul ca politia va interzis sa va reparati masina nu cred.Ati intels gresit.In cadrul anchetei se va dispune efectuarea unei expertize tehnice auto care stabileste dinamica accidentului rutier si nu are legatura cu masina reparata sau nereparata.Avariile au fost mentionate in pocesul -verbal de ceretare la fata locului si fixate prin plansa foto.
Expertiza tehnica auto se face prin coroborarea probelor.Nu are legatura cu ,repet,masina ,in fapt.asta priveste verofiocarea tehnica care,s-a efectuat la acel moment.
In a doilea rand.Politia v-a sugerat sa vorbiti cu fam.decedatului omeneste nu v-a obligat.Acest aspect are legatura cu partea civila.
Politistul care a fost la fata locului a sunat in ziua urmatoare decesului sa spuna sa nu reparam masina si sa luam legatura dupa inmormantare cu familia victimei pentru ai intrebam ce pretentii au. Aici am zis ca nu este normal si familia victimei consider ca trebuiau sa ia legatura cu noi sau sa se adreseze direct unui avocat si nu sa devina cei de la politia rutiera postasi. Din textura discutiei avuta azi la politie am dedus destul de usor ca sotia mea din punctul lor de vedere e in culpa si nu victima.