avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate ian_22

Activitate ian_22

Răspuns la discuția executare silita
dl.avocat , imobilul este pe numele debitorului si contractul de imprumut tot pe numele acestuia, practic legea nu ma impiedica sa scot casa la vanzare, sotia debitorului a facut contestatie la executare motivand ca imobilul scos la licitatie constituie bun comun si nu poate fi urmarit un bun comun decat dupa partaj, nu au reusit sa-mi suspende executarea deoarece nu au 20 % din valoarea imprumutului :)). in contextul in care imobilul este cumparat la licitatie in termeni perfecti legali, credeti ca judecatorul poate anula 2-3 contracte de vanzare-cumpare ?multumesc !
Răspuns la discuția executare silita
multumesc ptr raspuns, pe mine cineva ma sfatuit ca imediat dupa ce cumpar casa sa o revand pe numele cuiva apropiat astfel in cazul in care imi face contestatie , judecatorul sa nu poata anula contractul de vanzare-cumpare, ce parere aveti ?
buna seara , doresc sa cumpar un imobil ce se afla in executare silita , voi participa la a 2 licitatie organizata de executor si o voi cumpara, casa are doua ipoteci , prima in favoarea bancii a doua in favoarea mea. ce sfaturi imi puteti da pentru a deveni propietar cu drepturi depline ? care este procedura de urmat ? multumesc !