avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna seara , doresc sa cumpar un imobil ce se afla in executare silita , voi participa la a 2 licitatie organizata de executor si o voi cumpara, casa are doua ipoteci , prima in favoarea bancii a doua in favoarea mea. ce sfaturi imi puteti da pentru a deveni propietar cu drepturi depline ? care este procedura de urmat ? multumesc !
Cel mai recent răspuns: ian_22 , utilizator 21:50, 11 Martie 2010
va duceti la executor si vb cu acesta cum sa procedati.. trebuie sa platiti o garantie de 10 la suta ptr participare la licitatie.. asa ca.. sa aveti acesti bani la dvs.. bafta!
multumesc ptr raspuns, pe mine cineva ma sfatuit ca imediat dupa ce cumpar casa sa o revand pe numele cuiva apropiat astfel in cazul in care imi face contestatie , judecatorul sa nu poata anula contractul de vanzare-cumpare, ce parere aveti ?
e o prostie.. oricum nu puteti vinde dupa emiterea ordonantei de adjudecare pana nu trece termenul de contestatie impotriva ordonantei.. dupa aia chiar numai are ce face.. daca face contestatie si castiga, sa stiti ca si ordonata dvs si actul de vanzare cumparare emis in baza ordonatei se anuleaza
dl.avocat , imobilul este pe numele debitorului si contractul de imprumut tot pe numele acestuia, practic legea nu ma impiedica sa scot casa la vanzare, sotia debitorului a facut contestatie la executare motivand ca imobilul scos la licitatie constituie bun comun si nu poate fi urmarit un bun comun decat dupa partaj, nu au reusit sa-mi suspende executarea deoarece nu au 20 % din valoarea imprumutului :)). in contextul in care imobilul este cumparat la licitatie in termeni perfecti legali, credeti ca judecatorul poate anula 2-3 contracte de vanzare-cumpare ?multumesc !
Ultima modificare: Joi, 11 Martie 2010
ian_22, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adjudecare imobil ipotecat prin depunerea creantei in contul pretului CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna ziua. Doresc sa incep executarea silita a unui debitor, ce detine un imobil ce are inscrisa o ipoteca de rang I pt. suma de 70.000, in favoarea unei ... (vezi toată discuția)
Refuz de adjudecare a unui imobil castigat la licitatie invocand motivul de pret derizoriu (neserios) adjudecatar adjudecatar Buna ziua , In urma cu cateva zile am participat la o licitatie (executare silita) pentru un apartament a carui pret a fost redus cu 25% conform art ... (vezi toată discuția)
Licitatie cumparare apartament de catre cumnat. yamada yamada Fratele sotiei mele poate participa la o licitatie de cumparare a unui apartament ce imi apartine, scos la licitatie in urma cererii de executare silita din ... (vezi toată discuția)