buna seara , doresc sa cumpar un imobil ce se afla in executare silita , voi participa la a 2 licitatie organizata de executor si o voi cumpara, casa are doua ipoteci , prima in favoarea bancii a doua in favoarea mea. ce sfaturi imi puteti da pentru a deveni propietar cu drepturi depline ? care este procedura de urmat ? multumesc !
va duceti la executor si vb cu acesta cum sa procedati.. trebuie sa platiti o garantie de 10 la suta ptr participare la licitatie.. asa ca.. sa aveti acesti bani la dvs.. bafta!
multumesc ptr raspuns, pe mine cineva ma sfatuit ca imediat dupa ce cumpar casa sa o revand pe numele cuiva apropiat astfel in cazul in care imi face contestatie , judecatorul sa nu poata anula contractul de vanzare-cumpare, ce parere aveti ?
e o prostie.. oricum nu puteti vinde dupa emiterea ordonantei de adjudecare pana nu trece termenul de contestatie impotriva ordonantei.. dupa aia chiar numai are ce face.. daca face contestatie si castiga, sa stiti ca si ordonata dvs si actul de vanzare cumparare emis in baza ordonatei se anuleaza
dl.avocat , imobilul este pe numele debitorului si contractul de imprumut tot pe numele acestuia, practic legea nu ma impiedica sa scot casa la vanzare, sotia debitorului a facut contestatie la executare motivand ca imobilul scos la licitatie constituie bun comun si nu poate fi urmarit un bun comun decat dupa partaj, nu au reusit sa-mi suspende executarea deoarece nu au 20 % din valoarea imprumutului :)). in contextul in care imobilul este cumparat la licitatie in termeni perfecti legali, credeti ca judecatorul poate anula 2-3 contracte de vanzare-cumpare ?multumesc !