avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Activitate cristi91

Activitate cristi91

Multumesc mult de raspuns,profesoara nu prea vrea sa inteleaga "gluma"........si el este major....De pe net am reusit sa scot filmuletul dar profesoara si directorul tot stie ca o fost acolo si or aflat cine la facut......dar sper sa o scoata la capat cu doamna profesoara.
Era o ora de alimentatie , nu cred ca asta conteaza as dori neaparat sa stiu ce poate sa faca daca il da in judecata....
Un coleg de al meu a filmat pe o profesoara in timp ce se usca, cu un uscator pe par la noi la ora....si ca sa il deie la un coleg sa il vada el la pus pe un site de upload si download fara cont fara nimic(si nu mai poata sa il stearga doar in caz ca nu se mai downloadeaza de nimeni se sterge automat).....pentru ca pe messenger ii dadea eroare cand vroia sa il trimita.....si acel coleg a dat la mai multi adresa si asa sa raspandit si a aflat profesoara .....si zicea ca vrea sa il deie in judecata pe ala ce a filmat si sa speriat tare colegul meu......eram curios daca poate sa il acuze de ceva daca a filmat in scoala.....nu este pe domeniu public??? si a filmat pentru el sa aibe amintire....nu ca sa o vinda la televiziune sau sa o deie la cineva.....Multumesc astept raspuns.( Imi pare rau dar nu am stiut la ce categorie din forum sa pun mesajul) :sorry: