Un coleg de al meu a filmat pe o profesoara in timp ce se usca, cu un uscator pe par la noi la ora....si ca sa il deie la un coleg sa il vada el la pus pe un site de upload si download fara cont fara nimic(si nu mai poata sa il stearga doar in caz ca nu se mai downloadeaza de nimeni se sterge automat).....pentru ca pe messenger ii dadea eroare cand vroia sa il trimita.....si acel coleg a dat la mai multi adresa si asa sa raspandit si a aflat profesoara .....si zicea ca vrea sa il deie in judecata pe ala ce a filmat si sa speriat tare colegul meu......eram curios daca poate sa il acuze de ceva daca a filmat in scoala.....nu este pe domeniu public??? si a filmat pentru el sa aibe amintire....nu ca sa o vinda la televiziune sau sa o deie la cineva.....Multumesc astept raspuns.( Imi pare rau dar nu am stiut la ce categorie din forum sa pun mesajul) :sorry:
Nu am inteles de ce profesoara se usca pe par in clasa , in timpul orei !Era o ora de coafura sau ce ??? Poate era de-al de Darta si cine stie ce preda !!! Eu nu imi trimit copiii la scoala sa vada cum isi usuca profesoara parul !
Pai depinde, colegul care a facut isprava este minor? este major? profesoara ar putea cere despagubiri, daune morale pentru prejudicierea imaginii ei. Are acest drept. Pe de alta parte, gestul ei este unul intrigant ,sau , mai bine spus...provocator, in sensul ca elevii ,vazand asa ceva ,era putin probabil sa nu doreasca sa inregistreze un astfel de fapt inedit.
Cel mai bine ar fi sa mearga la dna . profesoara si sa isi ceara scuze. Daca insa ea este hotarata, il va actiona in judecata iar parintii lui vor fi buni de plata.
Daca a mai atasat si vreun text mai ..deocheat, ceva care sa conduca inspre calomnierea ei..s-ar putea discuta si despre vreo calomnie..depinde.
Multumesc mult de raspuns,profesoara nu prea vrea sa inteleaga "gluma"........si el este major....De pe net am reusit sa scot filmuletul dar profesoara si directorul tot stie ca o fost acolo si or aflat cine la facut......dar sper sa o scoata la capat cu doamna profesoara.
Hartuire
pink`
buna...daca va r0g poate imi raspundeti si mie la o intrebare dupa ce va voi prezenta o scurta \"istorie\" :
nu conteaza varsta pe care o am ca sa inteleg ... (vezi toată discuția)
Web xxx-ajutor
myra_mhl
Va rog sa imi spuneti si mie daca pot sa fac ceva,am vb cu cineva pe messinger,si am f atat de tampita si m am dezbracat in fara la web ,si acum ma ameninta ca ... (vezi toată discuția)