am consultat si eu lista locurilor vacante pt cei care termina acum sng-ul dar mie personal nu mi s-a parut ca ar fi locuri cam prin toata tara mai ales la parchete.
eu as dori sa aleg parchetul dar ma intreb: daca nu voi fi repartizata in localitatea unde imi doresc sau prin apropiere fiind numai 15 locuri la parchete , si daca printre aceste 15 locuri nu se afla localitatea mea? As putea obtine in acest caz un transfer?
salut
vreau sa imi exprim interesul de a sta in chirie in bucuresti intr-un apartament cu cateva fete care au intrat deja la sng pentru ca am avea preocupari comune si ar fi mai avantajos decat daca as sta cu liceene sau studente...bine , poate ca e cam devreme pt ca mai e pana in luna mai dar mai bine mai devreme decat mai tarziu:D...daca sunteti interesate putem lua legatura prin messenger si mai vb una alta...id-ul meu(l-am scris si mai sus) este alle_0000.:)
am vazut si eu rezultatele finale....chiar nu ma asteptam sa se produca astfel de schimbari....adica cam 6 persoane, daca am numarat bine se stiau admise si acum se vad picate...eu personal ma bucur ca sunt admisa si am ramas asa pentru ca am intrat printre primii dar m-am intristat pt cei 6 gandindu-ma ca oricare am fi putut fi in locul lor daca eram pe ultimele locuri... nu mai stii la ce sa te astepti....