avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Activitate alle_0000

Activitate alle_0000

Răspuns la discuția admitere sng 2010
salut
cum a fost examenul pt cei care au terminat acum in aprilie?l-a luat toata lumea?sunteti multumiti?ati fost repartizati acolo unde v-ati dorit?
caut colege pentru a inchiria un apartament. id-ul meu: alle_0000.
am consultat si eu lista locurilor vacante pt cei care termina acum sng-ul dar mie personal nu mi s-a parut ca ar fi locuri cam prin toata tara mai ales la parchete.
eu as dori sa aleg parchetul dar ma intreb: daca nu voi fi repartizata in localitatea unde imi doresc sau prin apropiere fiind numai 15 locuri la parchete , si daca printre aceste 15 locuri nu se afla localitatea mea? As putea obtine in acest caz un transfer?
salut
vreau sa imi exprim interesul de a sta in chirie in bucuresti intr-un apartament cu cateva fete care au intrat deja la sng pentru ca am avea preocupari comune si ar fi mai avantajos decat daca as sta cu liceene sau studente...bine , poate ca e cam devreme pt ca mai e pana in luna mai dar mai bine mai devreme decat mai tarziu:D...daca sunteti interesate putem lua legatura prin messenger si mai vb una alta...id-ul meu(l-am scris si mai sus) este alle_0000.:)
am vazut si eu rezultatele finale....chiar nu ma asteptam sa se produca astfel de schimbari....adica cam 6 persoane, daca am numarat bine se stiau admise si acum se vad picate...eu personal ma bucur ca sunt admisa si am ramas asa pentru ca am intrat printre primii dar m-am intristat pt cei 6 gandindu-ma ca oricare am fi putut fi in locul lor daca eram pe ultimele locuri... nu mai stii la ce sa te astepti....
nu cred ca se vor schimba rezultatele. eu zic ca raman aceleasi.
am o nelamurire: nu stiu pt ce sa optez, instanta sau parchet? voi ce alegeti? unde credeti ca e mai bine dupa parerea voastra?:)
buna
sper sa luam legatura inainte de a incepe cursurile sa mai schimbam pareri...
Id-ul meu este alle_0000.