avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate lavinia andrei

Activitate lavinia andrei

Răspuns la discuția somaj
am inteles foarte bine acum va multumesc pt rabdarea dvs. si pt raspunsuri
va multumesc pt raspunsuri dar inca mai sunt nelamurita sunteti sigur ca voi putea beneficia de concediul pre si post natal deoarece eu sunt SOMERA DE LA FACULTATE nu am lucrat niciodata.
Dr. de familie si ginecologul cand le-am cerut sa-mi dea acest concediu au spus ca nu se poate pt ca sunt somera dar nu am lucrat niciodata,va rog sa-mi raspundeti mai simplu sa inteleg si daca am acest drept cum pot sa conving dr. de familie sa-mi dea acest concediu?
Si la a doua intrebare mi-ati raspuns cu un text din lege si nu prea am inteles voi putea beneficia de concediul de 2 ani pt cresterea copilului? Eu voi naste in jur de 15-20 mai daca reusesc sa iau concediul de 126 de zile ma incadrez nu o sa am lipsuri. Din luna mai 2010 am numarat inapoi 12 luni si in mai 2009 eram inca la facultate(pe care am terminat-o in iulie 2009).
Sper ca ma puteti lamuri eu inteleg mai greu de asta v-am bombarat cu aceleasi intrebari Va multumesc
ma scuzati dar nu conteaza daca am lucrat sau nu? Eu nu am lucrat am somajul de la terminarea facultatii deci in acest caz pot lua concediu pre si post natal si apoi cel de crestere a copilului pt 2 ani va multumesc astept raspunsul dumneavoastra
Discuție somaj
buna seara am si eu cateva intrebari sper sa ma ajutati am terminat facultatea in iulie 2009 licenta am luat-o in febr 2010 acum sunt in somaj si sunt insarcinata in 31 de saptamani as vrea sa stiu daca pot lua concediul de maternitate de 126 de zile dr de familie a zis ca nu pt ca nu sunt asigurata. Somajul se termina in luna aprilie eu voi naste in jur de 15 mai. Daca trebuie sa ma asigur unde trebuie sa merg si pe ce perioada sa ma asigur?
Va multumesc