sant pensionara gradul3 cu drept de munca 4 ore pe care le si lucrez la restaurant cu contract legal.doresc sa stiu suma pe care patronul o plateste pt mine la stat sub forma de taxe?indemnizatie de somaj pot primi?mentionez ca am o pensie in cuantum de 350 ron.stima
deci inteleg din mesajul dv ca trebuie sa astept 3 ani si 7 luni cu tot cu perioada de incercare si dupa aceasta perioada intervine reabilitare de drept?
am fost condamnat la 1 an si 7 luni cu suspendare pentru conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice pe ogu 195/2002,pe 19 iulie sa incheiat perioada condamnari cu suspendare .cand ma pot reabilita si cum?
am fost sofer profesionist angajat .In data de 4 februarie la ora 21.30 in urma primiri unui telefon am fost fortat de inprejurari sa ma deplasez la o matusa grav bolnava .ne avand nici oalta solutie am urcat la volan . dupa 40 km am fost oprit in trafic etilotestul a aratat0.78mg/l alcool in aerul expirat.doresc sa stiu daca pot scapa fara anularea permisului.nu am avut probleme cu legea pana acum /42/ ani.in.urma celor expuse am pierdut serviciul tata a facut infart familia ma blameaza . una peste alta nu am nici bani pt. angajarea unui avocat sau recalcularea alcoolemie daca sar pune problema.rog un avocat sa ma consilieze gratuit.in timp iasi putea plati.multumiri anticipate.