avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe catre stat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe catre stat

sant pensionara gradul3 cu drept de munca 4 ore pe care le si lucrez la restaurant cu contract legal.doresc sa stiu suma pe care patronul o plateste pt mine la stat sub forma de taxe?indemnizatie de somaj pot primi?mentionez ca am o pensie in cuantum de 350 ron.stima

Alte discuții în legătură

Elev, major (peste 18 ani), grad de handicap, pensie de invaliditate sery107 sery107 buna ziua. sunt mama unui elev in clasa a XIIa care este incadrat in grad de handicap MEDIU in cuantum de 33.5 ron lunar, fara venit (nu lucreaza). poate ... (vezi toată discuția)
Pensionar grad 3, care sunt conditiile de angajare? valentin l valentin l daca sant pensionat in gradul 3, de 9 ani si acum vreau sa ma angajez cu 4 ore care sant conditiile?ce drepturi am si ce facilitati are angajatorul? (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate pentru o persoana de 20 de ani aly99 aly99 Am un copil in varsta de 20 ani cu handicap grav,grad 1,am facut un dosar la casa de pensie pentru a primi pensie de incapacitate de munca,am depus dosarul si ... (vezi toată discuția)