avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Activitate sandyy

Activitate sandyy

Răspuns la discuția EXECUTAREA IMOBILULUI NEINTABULAT
Nu e vb de executarea imobilului meu.
Problema mea mare e ca nu stiu cum sa intabulez eu un imobil fara sa am documentatia necesara ( poate pot sa o primesc de la primarie sau registru agricol) si fara sa stiu baza legala....
Astept cu nerabdare un raspuns.....
Multumesc
Răspuns la discuția EXECUTAREA IMOBILULUI NEINTABULAT
Dar dosarul fizic pentru a solicita intabularea ce documente va trebui sa aiba?
Discuție INTABULARE
Care ar fi temeiul juridic pentru a intabula o casa cu teren in Cluj prin procedura executarii silite? #-o
Este posibil tinand cont ca au la dosar doar raspunsurile de la primarie?
Buna...
As vrea sa stiu daca se poate ca banca sau orice alta institutie financiara poate sa intabuleze un imobil pentru a-l executa silit. Si daca da care este temeiul juridic?

Multumesc
S-a specificat pe procesul verbal de la politie ca sunt victime, dar societatea de asigurai nu a facut nimic in acest sens. azi am facut o notificare catre societate prin care le-am spus ca daca doresc sa achite spitalizarea pe cale amiabila nu mai am nici o pretentie in caz contrar in momentul in care se ajunge la proces civil pentru pretentii am sa solicit si eu toate cheltuielile pe care le-am suportat. Intrebarea mea este: pot avea si eu pretentii in dosarul inceput impotriva mea de catre spital?
Am avut un accident rutier in decembrie 2008 soldat cu o victima, am reparat masinile implicate pe asigurarea mea RCA si CASCO, fiind considerata vinovata, am achitat eu singura daunele solicitate de victima si acum spitalul vine si imi cere tot mie sa achit spitalizarea...nu mai pot...:(( cum si ce ar trebui sa fac pt a scapa de spitalizare...am luat legatura cu cei de la Asigurari ( Groupama ) dar nimic...ce sa fac?