avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Activitate dermengiu

Activitate dermengiu

Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
sunt total de acord cu tine, este prima data cand dau, oricat de pregatit ai fi fost nu se putea sa nu gresesti, ceea ce pe mine una m/a deranjat au fost subiectele care nu s/au regasit decat intr/o singura varianta, adica le/au pus in plic si gata, nu s/a tras la sorti in sala ce varianta sa ramana de rezolvat, cam lasa de banuit ....... , un om normal care chiar isi doreste ceva si depune efortul necesar se mai incurca, procedura penala mi s/a parut cam cu dus intors, vedem maine....
Răspuns la discuția Concediu de odihna
mulţumesc pentru raspuns, dar daca in urma intocmirii cererii si a aprobării acesteia cu număr de intregistrarte, doamna director mi-a rupt cererea in faţă, deranjată de întrebarea mea: La cate zile de concediu am dreptul într-un an calendaristic, asta ce mai e abuz de putere?
Buna ziua, sunt secretara intr-un liceu si ma confrunt cu o problema: am un baietel acasa de 2 ani care se mai îmbolnaveste, motiv pentru care imi sun şefa si ii spun ca nu pot ajunge la servici,ziua următoare incidentului. Iniţial este de acord, după care la o saptamana isi aduce aminte si ma obliga sa-i fac cerere de concediu de odihnă pentru ziua respectivă. Este legal?