avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Activitate eugen bellei

Activitate eugen bellei

Sunt posesorul unei case de vacanta,pe malul lacului Cincis.Apele reziduale sunt colectate , de o fosa septica necorespunzatoare,ca urmare in 2009 de la consiliul judetean au fost alocate fonduri pentru modernizare.In prezent,actiunea a fost stopata-lipsa fonduri.Primaria pe raza careia se afla lacul a dispus ingroparea efectiva in pamint a fosei septice-pentru scoatere din functie,somindu-ne in acelasi timp sa ne montam individual statii de tratare a apelor.Intrucit am platit de ani de zile taxele catre primarie,consider ca ar trebuie ca aceasta sa asigure utilitatile necesare unei comunitati-suntem 30 familii in situatia expusa,avind adresa ,cu strada si nr de casa-deci in evidenta primariei.Ce cai legale de rezolvare a problemei imi puteti recomanda?mentionez ca fosa septica a apartinut combinatului siderurgic,iar prin desfintare a fost exploatata de locatari, fara a fi preluata de cineva anume ,deci e fara "stapin".nefiind infintata asociatie de proprietari,cum putem(daca se poate)sa accesam fonduri nerambursabile pentru investitia intr-o fosa noua?-valoare cam 55000 euro
am mai intrebat,dar nu am primit(sau nu stiu sa caut)raspuns.In urma negocierilor colective in care a participat patronatul si sindicatul-desi nu sunt membru de sindicat, s-a stabilit crestere salariala doar pentru angajatii cu salar sub 2000 lei.Eu fiind peste,nu voi primi nimci-o crestere salariala.Negocieri individuale nu vor avea loc-conform legii.Ce pot face in aceste conditii?cu stima , bellei