avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Activitate csachiri

Activitate csachiri

Răspuns la discuția somaj
Hmm,momentan nu am semnat si nu o sa semnez nimic,azi incercand pe cale amiabila sa ii explic ca e un DREPT al meu si nu priveaza firma de absolut nimic, a zis ca asteapta un raspuns de la contabila.
PS: mi-a confirmat verbal ca pe ultimele 3 luni nu a platit la stat nici o contributie..
Eu nu mai lucrez incepand cu data de 1 martie,contractul de munca insa nu a incetat.
Ceva chiar e putred.
Multumesc oricum pt sfaturi,daca pana in 22 martie nu aflu nimic o sa fac o sesizare la ITM Timis.

Daca este nevoie pot da detalii despre contractul meu de munca pe PM.
Răspuns la discuția somaj
Va salut pe toti,
Problemele locului de munca m-au indemnat sa apelez la acest forum.
Incerc sa prezint situatia mea si sa imi oferiti sfaturi.
Sunt angajat cu carte de munca din 1990 fara intrerupere in campul muncii,in iunie 2009 am incheiat un nou contract de munca,la o noua firma dar fara a avea nici o zi intrerupere.
Toate obligatiile au fost respectate de catre angajator pana in decembrie 2009 cand vechiul administrator a cesionat firma unui nou administrator.
Mentionez ca in cadrul firmei eram singurul angajat.
De atunci nu am mai semnat niciun stat de plata,iar salarul l-am primit cu intarziere insa contributiile catre stat nu stiu daca au mai fost platite.
Am fost anuntat ca incepand cu luna aprilie 2010 nu voi mai fi angajatul firmei dar inca fara niciun act,intre timp activitatea in punctul de lucru s-a inchis.
Am cerut sa imi ofere actele necesare pentru a beneficia de somaj, insa mi s-a spus sec,imi pare rau,nu vreau sa inchid activitatea firmei pe acte si nu poti sa primesti somaj.
Am cerut desfacere cu art 65 alin 1 mi-a zis ca nu se poate fara sa imi ofere minime explicatii.
Chiar sunt disperat si nu stiu ce as putea face,nu stiu daca,unde si ce as putea reclama.:(