avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate Seawolf

Activitate Seawolf

Asa da raspuns.
Eu unul as recunoaste ca i-am dat o palma, doar ca trebuie sa-si asume fapta sa ca sa rezulte a mea. Ceva imi zice ca nu vrea asta.
Si daca o face eu nu am nici o problema sa platesc pentru faptele mele.
Imi cer scuze daca am fost inteles gresit. Nu am nevoie sa mi se spuna ca am avut dreptul sa-i dau o palma si imi asum raspunderea pentru ea. Am lasat masina pentru 20 de minute pentru prima oara in viata mea. In momentul in care plecam chiriasul era la masina si o blocase pe a mea. L-am rugat initial sa-si mute masina ca sa plec, nestiind ca el e chiriasul asa cum nici nu stiam ca e loc rezervat 24 din 24. Daca era o persoana rezonabila isi muta masina si parca pe locul rezervat. Nici nu am inteles de ce nu a vrut sa o faca, era in avantajul lui si al meu.
Cat despre firav si un cap mai mare, sunt xampion national la kickboxing si nu am problene de acest gen. Puteam sa-i schimb infatisarea pe veci dar nu am facut-o. PS: if you mess with the bull, you get the horns: in traducere libera, daca te pui in fata taurului te ia in coarne.
Daca motivul pentru care ati comentat este doar ca sa-mi aduceti jigniri si/sau sa ma invatati regulele bunelor maniere sper ca v-ati satisfacut nevoia primara de a aduce imbunatatiri nivelului de civilizatie din Romania.
Cat despre plangerea penala am recunoscut si imi asum gestul.
Merci de informatii. Diferenta e ca eu am vrut sa plec si nu am parcat constient abuziv. El m-a blocat intentionat si abuziv si am mai iesit si necivilizat pe deasupra. :(
Mi-am dat seama de asta cand au venit organele de ordine, chemate de el.
Nu am gasit, cautand pe net, nici o lege in legatura cu abuzul lui.
E infractiune sau contraventie abuzul sau?
Si a mai luat si o palma degeaba.
Ce aiurea. :(
Azi am avut parte de un incident cel putin ciudat.
Am parcat pe locul cuiva de parcare in spatele unei cladiri publice, si ceea ce parea a fi proprietate publica, si se pare ca avea drept de parcare 24 din 24.
Cand sa plec imi blocase masina dar se afla la masina. Nestiiind ca e locul dumnealui de parcare i-am facut semn sa-mi elibereze calea moment in care mi-a aratat un semn minuscul care zicea parcarea interzisa si pe care nu-l vazusem cand am parcat. Am insistat sa ma lase sa plec dar se misca in jurul masinii cautandusi de treaba si tragand de timp.
Am coborat din masina si am mers la el sa vad ce vrea, moment in care m-a blocat de tot.
Pierdandu-mi controlul i-am dat o palma dupa care nici in ruptul capului nu a vrut sa-si mute masina pana cand nu au venit autoritatile.
Cand au venit organele de ordine i-au zis sa-si mute masina si l-au intrebat de ce nu si-a mutat masina sa plec atunci cand am vrut sa plec si a provocat tot scandalul.
Intrebarea mea e: are dreptul o persoana fizica sa-ti blocheze masina? Exista vreo lege care sa considere ceea ce a facut un abuz?
Mi s-a parut oribil de ciudat comportamentul autoritatilor.