avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate adryan81bz

Activitate adryan81bz

in timp ce imparteam pliante in campania electorala ce a trecut un simpatizant al unei alte formatiuni nu ne dadea pace,ne injura , ne ameninta..etc...la un moment dat nu am mai rezistat si 3 insi ne-am dus spre el el a scos spraiul paralizant si a pulverizat catre noi dupa care au existat cateva imbranceli eu unul nu am fcacut nimic in fine ,asta si-a scos un CML 14 - 15 zile de ingrijiri medicale si de vreo 2 luni ma tot cheama pe la pol pentru declaratii..am zis cum sa intamplat bine acuma si militianu e cam cu el pentu ca baiatu facea parte din PSD si stiti cum e in tara asta de doi lei in fine....ce se poate intampla..precizez ca am vb cu el a 2-a zi si ma ameninta ca ia promis nu stiu cine ca ne face nu ne lasa asa usor ...

Nu se pune problema de violenta....Bunica in schimbul acestei transimisiuni pune obligatia dobanditorilor sa-i asigure intretinere,medicamente,spitalizare,igienizarea locuintei,mancare si la deces sa i se faca inmormantare...Parintii mei bineinteles ca o sa respecte cerintele ei ....eu am intrebat daca cineva din familia ei poate ataca acest contract bineinteles dupa decesul ei....
Copii nu are,ma gandeam la nepoti ,nepoate,veri "N" persoane din familia ei.
Buna ziua...Parintii mei au facut cu o bunicuta un astfel de contract,vreau si eu sa stiu daca cineva poate ataca acest contract in afara de ea,daca acest contract este ca si unul de vanzare cumparare ,cand sunt iei proprietari de drept cu toate ca in contract bunicuta le cedeaza proprietatea cu anumite clauze..sper ca m-am exprimat corect....va multumesc
parintii mei au facut cu o bunica un contract de intretinere cu clauza de uzufruct viager...in schimbul acestei transmisiuni bunica a cerut sa fie ingrijita,platite medicamentele,etc.. spuneti.mi si mie va rog daca cineva poate ataca acest contract sau cum se poate pierde acest contract....suntem proprietari de drept sau nu?...precizez ca actul este facut de un notar