avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Activitate simpatica

Activitate simpatica

Discuție furt clienti
Lucrez in cadrul unei firme ce consiliaza/vinde credite ipotecare la mai multe banci (brokeri de credite). Din pacate, din cauza anumitor divergente , unii colegi de ai mei sunt suspectati ca au depus dosare la banci pe cont propriu, nu prin companie. Intrebarea mea este in felul urmator: daca acei clienti au ales sa merga prin acel consilier , nu prin firma noastra exista vre-o problema? Tin sa precizez ca acei clienti nu sunt veniti la recomandarea companiei ,ci sunt din diverse surse (recomandari de la alti clienti etc)
Din pacate eu am cazut la mijloc in aceasta situatie deoarece acestia imi sunt prieteni buni: compania a cerut listarea apelurilor efectuate de pe telefonul mobil (de serviciu) pt toata lumea. As vrea sa stiu daca au dreptul sa verfice convorbirile sau sms-urile trimise. Din partea mea nu este nimic de ascuns dar...situatia este una frustranta si stresanta deoarece se fac tot felul de presiuni aspura noastra.
A mai existat vre-un caz de acest gen pe care sa il cunoasteti? Care sunt dovezile care ar da castig de cauza intr-un caz juridic de acest fel?