avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Activitate aura76

Activitate aura76

Discuție inselaciune ...
in urma cu 6 luni ( iunie 2010) am reusit sa ma las prostit de un domnn de la o firma de termopan care urma sa i-mi execute o lucrare de tamplarie in valoare de 3300 ron.
Cum pentru orice lucrare de acest gen este necesar un avans , acesta mi-a taiat o chitanta de 1300 lei bani ce eu i-am dat ca avans restul urnand sa ai dau dupa montarea lucrarii.
Evident ca am dat de un nemernic si nu mi-a mai facut acea lucrare ducandu-ma cu vorba saptamîna de saptamîna.
Am apelat la organele staului , politie si Protectia consumatorului de unde am primit doar raspunsuri ofociale in plic ..si atat.Daca vreau sa i-mi recuperez prejudiciu sa ma adresez organelor de judecata.
Este ceea ce a facut respectivul de la firma fapta de inselaciune?
Daca ma adresez organelor de cercetare penala ar putea fi invinuit pt aceasta fapta?
Suntem o familie ce urmeaza sa adoptam un bebelus nascut in ianuarie 2010 dar din cauza birocratiei din tara asta minunata nu am putut sa depunem cererea de incredintare spre adoptiei a viitorului nostru copil. anul trecut.Petru ca aceasta cerere a fost depusa in ianuarie 2011 , si copilul in cauza este nascut in ianuarie 2010 nu ar fi corect sa beneficiez de vechea lege privind indemnizatia de CCC?
Care ar fi in opinia dvs sansele de a castiga un eventual proces impotriva statului pentru un eventual motiv de discriminare ?