avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune ...

in urma cu 6 luni ( iunie 2010) am reusit sa ma las prostit de un domnn de la o firma de termopan care urma sa i-mi execute o lucrare de tamplarie in valoare de 3300 ron.
Cum pentru orice lucrare de acest gen este necesar un avans , acesta mi-a taiat o chitanta de 1300 lei bani ce eu i-am dat ca avans restul urnand sa ai dau dupa montarea lucrarii.
Evident ca am dat de un nemernic si nu mi-a mai facut acea lucrare ducandu-ma cu vorba saptamîna de saptamîna.
Am apelat la organele staului , politie si Protectia consumatorului de unde am primit doar raspunsuri ofociale in plic ..si atat.Daca vreau sa i-mi recuperez prejudiciu sa ma adresez organelor de judecata.
Este ceea ce a facut respectivul de la firma fapta de inselaciune?
Daca ma adresez organelor de cercetare penala ar putea fi invinuit pt aceasta fapta?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 19:34, 9 Ianuarie 2011
Aveti un contract de prestari servicii incheiat cu acea persoana?Este persoana fizica autorizata,este srl ,ce stiti despre el?Pe chitanta emisa exista o stampila?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare conditii contract DanielSochiriac DanielSochiriac Buna seara.Am sa prezint pe scurt problema pe care o am si la care asi dori daca se poateun sfat.In anul 2008 am incheiat un contract cu o firma de prestari ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract arhivarul arhivarul Buna seara ! In urma cu 4 luni , am incheiat un contract cu o firma pentru montarea de tamplarie PVC cu geam termopan , am achitat integral contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Neindeplinirea obligatiilor contractuale ninel_d ninel_d Buna seara,in urma cu ceva timp am incheiat cu o firma un contract privind cumpararea si montarea de timplarie P.V.C.Am achitat la incheierea contractului suma ... (vezi toată discuția)