avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Neindeplinirea obligatiilor contractuale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Neindeplinirea obligatiilor contractuale

Buna seara,in urma cu ceva timp am incheiat cu o firma un contract privind cumpararea si montarea de timplarie P.V.C.Am achitat la incheierea contractului suma integrala fapt consemnat de chitanta emisa.In contract termenul de predare a lucrari este de 15 zile lucratoare si se specifica caci pentru intirziere se percep penalitati.Am fost anuntat in a 15 zi de catre firma ca vin sa-mi monteze timplaria dar cind au sosit am constatat caci nu aveau toate geamurile.Raspunsul patronului a fost caci comanda sa ratacit pe drum si in 2 zile soseste si totul e ok.Din pacate de atunci a trecut peste o luna iar patronul invoca diferite motive si mai nou nu mai raspunde la telefon iar la firma nu este nimeni.Mentionez ca firma este reprezentant APLAST.As dori sa stiu ce pot face in continuare.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ninel_d , utilizator 19:06, 14 Ianuarie 2010
Luati legatura cu cei de la APLAST. Eu am lucrat direct cu ei si am fost multumita. Sunt OK si s-ar putea sa va ajute sa descoperiti comanda dvs. mai rapid decat reprezentantii lor.
Am trimis un e-mail pe adresa lor dar nu am primit nici un raspuns din partea lor iar nr de tel nu au
ninel_d a scris:
in urma cu ceva timp am incheiat cu o firma un contract privind cumpararea si montarea de timplarie P.V.C.
Am achitat la incheierea contractului suma integrala fapt consemnat de chitanta emisa.In contract termenul de predare a lucrari este de 15 zile lucratoare si se specifica caci pentru intirziere se percep penalitati. Am fost anuntat in a 15 zi de catre firma ca vin sa-mi monteze timplaria dar cind au sosit am constatat caci nu aveau toate geamurile.Raspunsul patronului a fost caci comanda sa ratacit pe drum si in 2 zile soseste si totul e ok.
Din pacate de atunci a trecut peste o luna iar patronul invoca diferite motive si mai nou nu mai raspunde la telefon iar la firma nu este nimeni.Mentionez ca firma este reprezentant APLAST.As dori sa stiu ce pot face in continuare.

Buna ziua,
Trimiteti prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, o Notificare si Somatie, prin care le comunicati ferm ca daca in termen de ... zile nu executa integral obligatiile contractuale, ii chemati in instanta pentru rezolutiunea contractului, cu plata de penalitati si daune-prejudiciu.
Totodata, solicitati si:
- agrementul tehnic de punere pe piata a produselor;
- certificatul de origine si cel calitate pentru rame PVC, feronerie si geam termopan;
- certificatul dfe garantie pentru rame PVC, feronerie si geam termopan;
- certificatul de garantie pentru lucrarea lor.
Succes

P.S.
Nu mai plati integral prestatiile de servicii la semnarea contractelor ci numai cu avans si lichidare la finalizarea prestatiei.
Cu stima,
Va multumesc pentru raspuns si acum chiar stiu de ce elemente am nevoie pt a-mi rezolva problema si pt a ma proteja pe viitor.Lipsa de informatie juridica este o problema cu care ne confruntam noi oameni simpli si pe aceasta cale va multumesc dvs cit si administratorilor acestui site .Cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu obligativitate montare geam termopan la reabilitare ... c2023 c2023 Amenintare cu obligativitate montare geam termopan la reabilitare termica. Buna ziua, Puteti va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situatia de mai ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica little_30devil little_30devil Buna seara, Blocul in care locuiesc este reabilitat termic, gratuit,cu bani de la primarie. anul trecut am inchis balconul cu termopan rehau 3 camere. ... (vezi toată discuția)
Contract firma tamplarie pvc vmire vmire sunt angajata la o firma de tamplarie pvc,am incheiat un contract pentru montarea unei usi,domnul s-a exprimat gresit el dorea o usa dubla cand sa se deschida ... (vezi toată discuția)