avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitare termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitare termica

Buna seara,

Blocul in care locuiesc este reabilitat termic, gratuit,cu bani de la primarie. anul trecut am inchis balconul cu termopan rehau 3 camere. Administratorul imi impune il schimb cu 5 camere (un termopan bulgaresc). Daca nu schimb imi cere 4500 ron pentru izolarea peretilor cu polistiren pe motiv ca nu ma incadrez in reabilitare. Problema este ca nu am incredere in ce pun ei.Exista ceva legal care sa ma oblige sa fac asta?
Cel mai recent răspuns: darida , utilizator 23:21, 19 Martie 2012
Hmm, nu este tocmai legal ce va cer ei dar ar putea sa va oblige sa platiti partea care v-ar reveni dvs. daca primaria nu ar plati tot. Solicitati presedintelui sa va arate contractul de mandat cu primaria si contractul dintre primarie si firma care executa lucrarea, acolo sunt toti termenii contractuali care spun ce si cum.
little_30devil a scris:

Administratorul imi impune il schimb cu 5 camere (un termopan bulgaresc).


Administtatorul de imobil este simplu angajat al asociatiei de proprietari care nu detine autoritatea si limita de competenta sa impuna cu de la sine putere "montarea de termopan,....sa impuna la plata 4500 ron pentru izolarea peretilor ..."
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedinele acesteia
Contactati personal presedintele de asociatie si lamuriti situatia
Orice fel de impunere trebuie sa fie legal intemeiata
Nu are cum sa va oblige. Ca sa inchideti discutia spuneti ca aveti de fapt Rehau cu 5 camere. Oricum nu are cum sa isi dea seama ce fel de rama PVC aveti..;)
Pe ce se bazeaza cand va cere?
Calitatea unui geam termopan nu consta in 3 sau 5 camere ale profilului geamului. Si nu are cum sa va oblige sa va inlocuiti geamul si nici sa restituiti contravaloarea izolarii peretilor. Oricum nu sunt banii lui, ci ai primariei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon cu termopan spartacus2012 spartacus2012 Buna seara.As dori sa inchid jumatate din balconul apartamentului meu cu geam de tip termopan.Am nevoie de autorizatie de construire de la primarie ? Va rog ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica a blocurilor serbanimvest serbanimvest Referitor la reabilitarea termica a blocurilor, am citit toate discutiile din forum, dar nu am gasit nici o situatie ca a mea. Blocul in care sunt ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bloc eugenmarianpopa eugenmarianpopa Buna ziua, In anul 2003 am renovat si inchis cu geamuri termopane cele doua balcoane ( unul logie la dormitor si celalalt la sufragerie ). In anul 2011 am ... (vezi toată discuția)