sunt angajata la o firma de tamplarie pvc,am incheiat un contract pentru montarea unei usi,domnul s-a exprimat gresit el dorea o usa dubla cand sa se deschida sa fie un gol dar s-a exprimat asa fel incat doreste o usa si langa o fereastra atasata.am semnat contractul pe contract este semnat de client si este bifat ca cotele si deshiderile nu sunt pentru executie,au mers domni la masurat au masurat totul ok si cu domni de la masuratori a discutat si ei au inteles acelasi lucru cum am inteles si eu doar ca acum la montaj o da la intors ca nu e ce a dorit,si sa modificam usa seful meu nu doreste sa o faca pe banii firmei el fiind cel care a masurat ,pe fisa d masuratori nu a pus clientul sa semneze eu ctr consider ca este facut corect este specificat ca cotele si deschiderile nu sunt pentru executie si am dat in lucru dupa masuratorile facute,nu consider ca ma vreo vina.eu nu vreau sa platesc nu considder ca am vreo vina, clientul nici asa ne acuza pe noi,seful meu nici atata,ce e de facut ?ce ma sfatuiti?credeti ca eu am gresit?
Ati gresit pentru ca nu ati facut contractul cum trebuie. (cel putin asa inteleg eu - exprimarea e un pic greoaie si nu inteleg prea bine desfasurarea evenimentelor) Dupa parerea mea anterior lansarii in executie trebuia sa-i prezentati schita cu usa respectiva in varianta finala, cu cotele aferente, profilul utilizat, tipul de geam, feroneria, etc. si sa-l puneti sa semneze, ca sa nu existe nici un dubiu cu privire la produsul pe care vrea sa-l cumpere. Acum el spune ca nu e produsul pe care l-a comandat si dvs. nu puteti dovedi contrariu.