avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract firma termopane
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract firma termopane

Buna ziua,

Am o intrebare. As vrea sa imi pun ferestre cu geam termopan si pentru asta am inceput sa caut firme de incredere pe net. Am luat legatura cu cateva firme, dar am gasit si multe plangeri pe net ale oamenilor care nu au fost multumiti de serviciile firmelor la care au apelat, si au fost nevoiti sa faca plangeri pe la protectia consumatorului etc. Am hotarat ca atunci cand voi negocia cu firma de termopane, sa le conditionez semnarea contractului de introducerea in acest contract a unor clauze care sa ma protejeze in cazul in care lucrarea este prost executata, sau sunt probleme cu geamurile termopan ori cu tamplaria, ori cu profilele, ori cu durata executiei, ori cu garantia. As vrea sa va rog sa ma ajutati in aceasta problema. Cum ar trebui sa formulez 2-3 clauze de felul acesta ca sa fiu asigurat ca nu ma pacalesc cu vreuna din aceste firme si ca am siguranta cu nu trebuie sa platesc pentru servicii prost facute?
Apreciez orice sfat si ajutor.
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: tehnolemn , utilizator 08:48, 6 August 2010
-marea majoritate a clientilor , gresesc ca dau banii pt lucrare inaninte;
-vedeti ca de regula firmele vin cu ctr. lor tip;
-puteti cere modelul de ctr. sa il analizati cu un avocat si sa faceti obiectiuni la contract acolo unde nu va convine si de asemenea sa introduceti clauze noi
-succes!
Multumesc pentru raspuns. Da, au contractul lor tip, in care nu se specifica NIMIC in afara de faptul ca eu trebuie sa platesc pentru lucrare. Ati putea sa ma ajutati cu 2-3 clauze pe care sa le introduc in contract in privinta garantiei, termenului de plata, executiei, tamplariei, feroneriei si geamurilor termopan? Nu stiu cum sa formulez. Pot formula oricum aceste clauze? Banuiesc ca nu e asa simplu daca nu am experienta.
Buna ziua! In legatura cu intrebarea dvs va pot da un sfat util daca imi spuneti ce tip de temopane doriti sa montati.PVC sau LEMN STRATIFICAT.
Daca doriti o tamplarie in regula va sfatuiesc sa folositi lemn stratificat cu geam termopan low-E de 28 mm duplex sau triplex cu feronerie maco sau roto protejata cu lacuri becker-acroma sau sikens.
Puteti sa vizitati www.tehnolemn.com
Nu au plangeri si clientii sunt foarte multumiti B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu obligativitate montare geam termopan la reabilitare ... c2023 c2023 Amenintare cu obligativitate montare geam termopan la reabilitare termica. Buna ziua, Puteti va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situatia de mai ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica a blocului si obligativitatea schimbarii termopanelor Nicu2015 Nicu2015 Buna ziua. Locuiesc de cativa ani in blocul E21, din str. Nicolae Sebe, nr. 11 sector 3 Bucuresti. Cand m-am mutat in acest apartament tot ceea ce tine de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica bloc 7 scari maud maud Asociatia de proprietari din care fac parte a primit de la primarie avizul pentru strangere de semnaturi in vederea reabilitarii cf OUG 18/2009. Majoritatea ... (vezi toată discuția)