cyan a scris:
Tamplaria termopan apartine proprietarului si nu poate fi schimbata daca acesta nu este de acord.
.
Eronat
Este evident ca nu v-ati confruntat personal cu astfel de situatie
Daca adunarea generala hotaraste inlocuirea apometrelor sau a repartitoarelor de cost,
hotararea nu este obligatorie pentru toti proprietarii
Personal m-am confruntat cu astfel de situatie in 2012 cand blocul nostru intr-un final a intrat in programul de reabilitare prin primarie
Chiar daca initial,in adunarea generala s-a hotarat ca proprietarii care detin tamplarie termopan cu caracteristici tehnice similare celor pe care primaria a anuntat ca urmeaza sa le monteze,sa nu trebuiasca sa dezafecteze termopanul,in final toti proprietarii au beneficiat de inlocuirea tamplariei termopan
S-a ajuns inclusiv in instanta
Nu am avut ce sa facem toti proprietarii care aveam termopane anterior montate
Am beneficiat de lucrari de foarte proasta calitate,au fost montate geamuri fixe desi initial s-a garantat montarea de geamuri oscilobatante
Au fost dezafectate inclusiv toate balcoanele
Desi multi proprietari nu au fost de acor sa inchida blcoanele,in final toate balcoanele au fost inchise cu termopan
Este foarte frumos sa vezi de afara un bloc proaspat vopsit cu geamuri toate la fel
Dar nu este la fel de frumos sa fi proprietar in acel bloc sa vezi ca iti ploua pe pereti pe langa termopane prost montate
Primaria cand incheie contractul de reabilitare temica impune obligatia ca la final sa incheie proces verbal de receptie
la final partea comuna trebuie sa aibe aspect uniform cu toate identice,altfel nu se elibereaza procesul verbal de receptie