avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate LENA

Activitate LENA

I-ti multumesc mult ptr raspuns,deci sa stau linistita..ok.
I-ti multumesc mult ptr raspuns,deci sa stau linistita..ok.
Nu este nimeni care sa i-mi sugereze cum sa procedez?
Va rog daca se poate dati-mi o solutie la problema pe care o am.Zilele trecute am primit o notificare de la o societate de recuperare in ce priveste o datorie la Cosmorom SA.Am avut un contract cu aceasta firma de telefonie mobila in 2001 era pe o perioada de un an,dar datorita serviciilor proaste s-a renuntat la contract cu 3 luni inainte de expirare.Suma debitoare este de 1.600.000 lei,dar calculata cu penalitati se ajunge la 22.ooo.ooo.lei.Ultima data la care s-a facut plata este 2002 februarie .Am telefonat la soc.respectiva cerand o copie a facturii la care se face referire,numarul de telefon ptr care nu s-au achitat serviciile si motivatiile ptr care nu am fost informata pe o perioada de 3 ani si jumatate.Au raspuns ca multe din aceste informatii nu le detin,iar referitor la prescriptie pe care am invocat-o au fost de acord dar au propus o rezolvare amiabila fara sa spuna care ar fi.Mi-au spus sa fac eu propuneri.Stiu ca daca platesc datoria initiala e ca si cum as recunoaste toata suma cu tot cu penalitati.Ce ma sfatuiti sa fac???multumesc mult