va mai intreb ceva:este adevarat ca acum 1 an sau cam asa s-a dat o lege prin care se anulau restantele la intretinere?s-a confirmat aceasta lege?daca ii dam in judecata,cate sanse avem sa castigam procesul?suntem de parere ca cei de la asociatie au cam umflat suma.va multumesc.ast rasp
buna ziua.numele meu este bisca ramona si am o problema destul de grava.in urma cu 10 ani de zile mi-am pierdut mama fiind bolnava de cancer.dupa moartea ei am aflat ca sora mea geamana are o tumoare si trebuie urgent operata.a suferit 2 operatii pana acum.locuiesc cu sora mea si cu tatal care este si el bolnav,fiind pensionat pe caz de boala.singurul venit pe care il avem este pensia de handicap a surorii mele pensia de boala a tatalui si pensia de urmas.astfel dupa moartea mamei ne-a fost imposibil sa mai achitam intretinerea.in momentul de fata suma de la intretinere s-a ajuns la 35.259,21lei.noi locuim intr-o garsoniera comfort 1.in urma cu 3 zile ne-a fost trimisa acasa o somatie de angajament prin care comitetul executiv al asoc. ne someaza sa achitam integral restanta pana la data 01.05.2010.in somatie mai este specificat ca achitarea sumei se pate face si esalonat.in cazul ca in termenul stabilit nu vom lua in consideratie prezenta somatie,comitetul executiv al asiciatiei va fi obligat sa actioneze in comformitate cu prevederile legale,respectiv sa solicite judecatoria sector5 sechestru asigurator asupra garsonierei conform legii in vigoare.va rog din suflet sa-mi spuneti ce putem face,daca exista vreo solutie.va multumesc anticipat si ast raspuns cat mai curand posibil.