avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters136672

Activitate ContSters136672

Discuție Contract verbal
Buna ziua,
Am o problema urgenta si sunt curios daca pot primi niste raspunsuri pe acest forum.

Sunt PFA si prestez servicii informatice. Acum aproape un an am fost contactat de o persoana care reprezinta o firma pentru care sa realizez un proiect (site). De obicei lucrez cu contract insa in acest caz am omis acest lucru, clientul fiind din alta tara si dorea realizarea proiectului cat mai rapid. Am stabilit astfel totul verbal, inclusiv costurile proiectului. Ca avans am primit o suma de bani pentru care de asemenea nu am eliberat factura.

Proiectul a fost realizat partial dupa care a urmat o perioada in care din motive personale am amanat mereu proiectul.

De cateva zile am fost contactat de client sa realizez un "complete refund" si ca voi fi dat in judecata pentru "serious breach of contract causing damage and stagnacy to your client's business". Imi asum responsabilitatea si sunt dispus sa platesc si daune intr-o masura acceptabila insa doresc sa evit orice proces. Comunicarea cu clientul este greoaie, pot dura zile pana sa primesc orice raspuns.

Sunt curios sa stiu daca intr-adevar pot sa fiu dat in judecata sa platesc daune in conditiile in care nu am semnat nimic, nici contract nici facturi. Totul s-a stabili verbal si prin emailuri.

Va multumesc

PS - Imi cer scuze daca nu am postat aceasta intrebare in forumul corespunzator.