Buna!
Sunt casatorit din noiembrie 2003 si am doi copii cu sotia. In 2006 sotia a intrat in depresie post natala dupa nasterea celui de-al doilea copil. Situatia s-a complicat asa de mult incat m-a inselat cu un prieten cateva luni. Omul era casatorit de 20 de ani, avea 4 copii. Eu am putut sa trec peste asta si s-o iert, ea nu. Totusi, am ales sa ramanem impreuna, iar in 2007 m-am mutat in Anglia cu intelegerea clara ca ea ma va urma cu copiii. La momentul respectiv ne intelegeam destul de bine si consideram ca mutatul in Anglia va acorda o noua sansa familiei noastre. Totusi lunile si anii au trecut iar ea s-a tot eschivat in a se muta cu mine. A tinut legatura cu fostul amant; i-a tot promis ca-i va deschide o afacere, lucru ce nu l-a facut. Nu stiu daca au continuat si relatia sexuala. In tot acest timp nu a avut nici un loc de munca. Eu am intretinut familia dpvd financiar oferit un buget la cam 900 E/luna. Deja de trei ori a tot amanat mutarea ei aici. Mentionez ca nu are casa in Romania, locuieste in chirie. Am suportat-o financiar chiar si cu cursuri profesionale de calificare (3500 E) in coafura si stilism, scoala de sofer... cam tot ce a vrut. Cu gandul ca va veni. Insa, acum dupa ce am fost despartiti de atata timp, la o saptamana inainte de data in care urmeaza sa merg sa-i aduc, imi spune ca nu se vede locuind in Anglia, si nici ca poate fi sotia mea.
Este o situatie complicata in care a spus ca nu ma iubeste (desi, sentimentele mele pentru ea imi sunt mai puternice acum decat inainte), ca a jucat teatru in tot timpul asta si a dorit sa-si faca o calificare pentru a se putea descurca independent financiar de mine.
Nu inteleg ce se intampla cu ea. Nu cunosc situatia din tara. Este foarte secretoasa. Nu mi-a dat nici adresa unde locuieste sa pot vedea copiii. Imi spune ca i-i pot vedea numai dupa divort. Iar divortul i-l va intenta numai cand doreste ea.
Ce sa fac eu acum? Sa mai asigur bugetul enorm ce la tot avut? Sa intentez eu divort in speranta ca voi putea sa-mi vad copiii oricand doresc? Sa angajez un detectiv particular care sa-i gaseasca? Sa iau copiii pentru ca ...
Va rog ajutati-ma! Multumesc.