avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Activitate anda_meda

Activitate anda_meda

Discuție ce pot face?
Sunt in perioada de apel de dupa pronuntarea de divort.Desi nu are de achitat decat 25% din venituri pentru copilul minor,fetei care este studenta la zi la A.S.E.,nu ii da nimic,si nu il intereseaza de mai bine de 1 an si 1/2 de tot ce teprezinta cheltuiala a casei sau de intretinere a copiilor,a facut apel,nici el nu stie din ce motiv,caci,dupa 3 luni cand am fost chemati la infatisare a spus ca nu a avut timp sa depuna motivele de divort.Intre timp,se comporta violent si vulgar cu mine si cei doi copii.,Aceasta insemnand,adresare vulgara,betii pana vomita prin casa,batai.urmarirea mea si a convorbirilor mele telefonice,amenintari la adresa persoanelor care ma ajuta,santaj.Mai nou,ia din casa cat poate duce cu masina si cuce in provincie,iar daca fata i-a spus sa aduca ijn casa diverse obiecte pe care l-a vazut luandu=le,arogant,i-a spus sa faca dovada ca la luat el.Am facut nenumarate apeluri si reclamatii la p[olitie,dar fara vreun rezultat.Mai mult,atunci cand a fost amendat ca a provocat scandal,le-a facut reclamatie politistilor la parchet.Mentionez ca este fost politis si consiliat de un fost coleg de=al lui de liceu,care are 2-3 ani de drept si cativa de inchisoare si care trece drept "consilir juridic".De aici,cunoscand o multitudine de procedee ma ameninta incontinuu ca nu voi scapa de el niciodata. Va rog sa imi spuneti daca exista ceva care sa il opreasca!